Harajuku Lovers!

Tiesą sakant, pirma planavau rašyti apie No Doubt'us, ber persigalvojau. Visgi paporinsiu apie Gwen Stefani 2006 koncertą, pavadinimu "Harajuku girls". Kas nežino jos, niekada nesidomėjo, paklaus, kas per Harajuku? Taip? Harajuku yra mados rūšis, gimusi Japonijoje. Būtent jos įkvėpė ją pirmąjai drabužių kolekcijai ir pirmąjam albumui. Taip pat, Gwen kūryboje dažnai galima sutikti šias keturias raides - L.A.M.B. Puikiai išmanantis anglų kalbą pagalvos "Ką ėriukas turi bendro su Gwen?" Ha, tiesą sakant nieko. L.A.M.B yra trumpinys labiausiai ją įkvėpiančių ir svarbiausių dalykų. L - love, A - angel, M- music, B - baby. Sumanu, ar ne? :D




Taigi. Koncertas. Apskitai tariant jis man patiko, nors maniau, kad tik sugaišiu laiką. Nors nepalyginsi jos ir No Doubt, visgi bendras vaizdas buvo neblogas.


Pirmoji daina "Harajuku girls" buvo aiškiai pasirinkta pirma dėl koncerto pavadinimo, bet, jei tai būtų mano koncertas, aš jos tikrai nedėčiau pirmos. Tai tikrai ne atidaromoji daina. O va antroji "What you waiting for?" 100 kartų geriau geriau būtų suvaidinusi įvedamosios dainos vaidmenį.


Vėliau ėjo "Real thing" (Kostiumus ji keitė beveik per kiekvieną dainą, kai kur tik dalinai, pasilikdama tą pačią palaidinę tačiau keisdama kostiumo apatinę dalį.), "Crash" (Jos kostiumas per šią dainą šiek tiek priminė zebriuko dryžiaus ir forso hibridą.) Vėliau "Luxurious", viena iš tų tikrai nuoširdžių jos dainų (Man patinka šita padaryta nuotrauka iš tos dainos ir beto čia šiek tiek matos zebriškos aprangos!)


Vėliau zebriškus dalykėlius keitė piratiškos atributikos, kadangi skambėjo "Rich girl". Čia mano mėgstamiausias ir originaliausias jos kostiumas per visą koncertą! Žiūrėjau ir grožėjausi, kaip iš paprasto šalikėlio padarytas diržas kelias piratiškas asocijasijas!

"Danger zone" ir "Long way to go", kurios sekė po piartų, ko gero nuskambėjo geriausiai iš visų tą kartą dainuotų dainų. Taip .. gyvai, veržliai ir lyriškai. O vėliau teisiog galėjai mėgautis puikiu skektakliuku per "Wind it up". Gwen savo šokėjas (Love, Angel, Music, Baby) pavertė prisukamomis lėlėmis. Jos net turėjo mažus rakčiukus nugaroje, su kurias jos ir buvp prisuktos! Gražu buvo žiūrėt, kaip jos vėliau lėliškais judesias strypčiojo scenoje!


Mmm.. vėliau Gwen tęsė su daina "Cool". Šį kartą, su savo blizgančia balta suknelė ir savo baltais plaukais, ji priminė Merlin Monro arba Madoną. Poto ėjo "Serious", "Bubble pop electric" ir galiausiai finalinė daina "Hollaback girl"! Didžioji cirko prižiūrėtoja Gwen ant scenos pasikvietė begalę žmonių iš publikos ir pasilinksmino iš širdies, klykdama, kad "The shit is bananas!"

Galiu pasigirt, kad pati turiu šį jos albumą ir turiu pasakyt, kad, nors pati Gwen minėjo, jog jis buvo tik ekperimentinis, tačiau LA.M.B yra daug geresnis ir nuoširdesnis už "Sweet escape". Matyt, kartais kai darai ką nors, tik šiaip, for fun, rezultatas gaunasi kur kas geresnis už tą, dėl kurio stengeis ir liejai prakaitą. Na, galiu pasakyt, kad Gwen tikrai moka padaryti šou, bendraut su publika, įjungk juos į bendrą visumą ir padaryt koncerto dalimi!








2 komentarai (-ų):

Unknown 2009 m. sausio 23 d. 02:51  

Žinai, albuman bežiūrint iš karto pamačiau antrąją Madonną, na grynai, o gražiausia, kad ir savo apžvalgoj kažkur apie šį panašumą užsiminei. Va ką daro balti plaukaixDD Bet ir įžvalgumas tavo: "Žiūrėjau ir grožėjausi, kaip iš paprasto šalikėlio padarytas diržas kelias piratiškas asocijasijas!" O bendrai, gerai išvadą suvedei dėl to for fun. Matyt, žmonėms tikrai reik daugiau to atsipūtimo, lengvesnio požiūrio į daugelį dalykų:)

Unknown 2009 m. sausio 23 d. 02:53  

Beje, kaip čia aš užmiršau nusijuokt iš tokio fantastiškai linksmo žodžio: "Harajuku" =DDDDD

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!