Ringmaster!

Prisipažinsiu, geresnio koncerto nesu mačiusi. Ir aš neperdedu! Mika kaip visada nuostabus (ir labai dailus!), fonas, aplinka, šokėjai, specialiai pasirodymui pasamdyti šokėjai.. Viskas ten buvo auksščiausios rūšies! Ir kaip aš dar galėjau turėti tokią, mintį, kad gal neverta pirkt DVD pirma jo nemačius? Čia buvo daugiau nei verta. Efektas pirmą kartą žiūrint yra neišdildomas!


Pasiropdymą pradėjo klounai, mimai ir kiti cirko atrobutai, vėliau, užgrojus "Relax" melodijai pasorodė ir pats ringmaster! (Tiesa, jis DVD dokumentikoje minėjo, kad nenori būti ringmasteriu, o nori būti vyriausiu klounu, tačiau ne juokdariu, o rimtu klounu). Vėliau, metęs brangų, specialiai jam darytą švarką į užkulsius, ėmė linsmintis bedainuodamas "Big girl". Didžiulis picos gabalas ir didžiulė colos skardinė keliavo per žiūrovų rankas. "My Interpretation", "Billy Brown". Mika ir pianinas. Grožis. Per "Billy Brown" į sceną išėjo specialus choras.
"Holy Johnny". Turbūt man labiausiai patikęs ir pasirodymas ir atlikimas (Mikos kelnių užtrauktukas buvo atsegtas per visą dainą, o tai jis pastebėjo tik per kitą dainą). Irrrr! Butbūt juokingiausias dalykas per visą koncertą: dainos pabaiga, Mika ant kelių, meldžiasi ir staiga Sam (Back vokalistė) kad ims dainuot. Geriau pažiūrėkit mini-filmuką:
Mika ant kelių, meldžiasi Johnny:
Mikos reakcija į Sam dainavimą:

Mikos bandymas ją užtildyti:

Mikos angeliškas veidelis, sakantis "Čia ką tik nieko nebuvo":

"Any other world" praėjo labai gražiai, labai. O dainuodamas "Ring ring" visą laiką juokės (dabar žinau kodėl :D ) Jis per visą dainą bandė bešokinėdamas ir bestrypčiodamas užsisekti kelnes! :D "Stuck in the middle". Vidurį dainos pasirodė mažasis astronautas (Jį atnešė vienas klounas ir pastatė jį ant Mikos pianino) Pagal planą visi turėjo nekreipti į jį dėmesio, o jis turėjo šokti.
Vėliau ėjo "Rain". Prieš pradėdas dainuot, dar kartą nužvelgė publiką ir, kaip mažas vaikas, džiaugdamasis čiupo už galvos. Per "Just can't get enough" daugiau reiškėsi Saranayde ir Sam, bet Mika vistiek išliko pagridninis asmuo ten. Tiesa, dainos pabaigoje Sara išskrido į orą! Haha!

Vėliau vyko grupės pristatymas ir prasidėjo "Happy Ending". Į sceną buvo įnešta daug balionų, kurie vėliau paliko į orą. Tačiau šokėjai, nešę juos, paleidę balionus išsiėmė skėčius ir, vos tik juos praskleidė, iš jų pabiro baltas konfeti. Tai davė pradžią "Love today" dainai. Scenoje pasirodė Grey Skelly, kurią Mika apsikabino ir ėmė dainuot. Per vietą, kur turėjo mušti būgnų lazdelėmis į šiukšlių dėžę, įvyko šiokia tokia kova tarp Mikos ir Charisse. Žinoma, taip linksmai! :D Vėliau 'paržingsniavo' 100 metrų drakonas, kuris atrodė tikrai įspūdingai. Vėliau "Grace Kelly", kuri visada skamba gyvai ir užvedančiai!

Poto linksmoji "Lollipop" dalis. Šešėlių teatras, vaidinimas, kurio veikėjus išbaido triušis, kurį Mika vėliau nušauna ;o Ant scenos ima birti daug daug daug daaaaaaug konfeti, šmirinėja daug daug žmonių (Bir girls, Lollipop girls. klounai, muzikantai...). Vėliau buvo įneštas baltas pianinas (Pirma buvo juodas) ir Mika atliko "Grace Kelly" prancūzų kalba. O dar vėliau dar kartą buvo sudainuotas "Relax". Šį kartą nemažai žodžio buvo suteikta publikai, kuri puikiai traukė kartu. Gražu! Tikrai gražu!


Tai tiek. Baisiai nenoriu rašyt "Buvo nuostabus! Pasakiška!" ir t.t, nes tai būtų per prasti išsireikškimai apibūdinant tooookį koncertą. Beje, ar jau minėjau, kad man jis laaabai laaabai laaabai patiko? :D
P.S - Nuotraukos yra didelės B)

3 komentarai (-ų):

Unknown 2009 m. sausio 24 d. 00:02  

Mm, tik paskaičiau P.S. ir spūstelėjau ant pirmos pasitaikiusios foto, įspūdis daugmaž: "Aaaaaaaaaaaaa..."=PP Ir iš vis, rimtai - kur Mika ten žodžių nebėra B) Beje, juokiaus iš jo nuotykių su užtrauktuku xDDDD

Unknown 2009 m. sausio 25 d. 17:13  

Kaip nerealiai! Die, kaip užsimaniau ir aš šitą pažiūrėt. :D
O jau iš "Holy Johnny" aprašymo kaip lūžau. (rofl) Ir nuotraukos toookios geros. :D
O dokumentika buvo šitam DVD?

Foxxy 2009 m. sausio 26 d. 17:15  

Aha, "Holy Johnny" vienas iš geriausių pasirodymų buvo :D
Aha, buvo dokumentika. Ir tokia visai įdomi, pasakojo, kaip ruošėsi tam koncertui.

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!