Tonight, not again..

Taaaaip. Jason Mraz. DVD (Taip, čia jau skaitos nebe paprastas koncertas, nes į koncertą yra 'įkišta' ir dokumentikos)

O viskas prasiseda vaizdeliu, kai Mrazo vadybininkas eina jo žadinti. Duris pradaro susivėlęs, apsimiegojęs Mrazas. Galiausiai girdime žodžius "Jei jūs nežinot, kaip šis DVD pakliuvo į jūsų rankas, jei neskaitėt antraštės, jei klausiate savęs, kas šis išvaizdus jaunuolis.. Tai būčiau aš, Jason Mraz." Matome vaizdelius iš jo radijo interviu, vaizdus iš susitikimų su gerbėjais, autografų dalybų, šiaip asmeninius vaizdus..

.. kol galiausiai mus pasiekia ir pirmoji daina tituliniu pavadinimu "Tonight, not again". Įžanga trunka gana ilgai, minia ima siautėti iš jaudulio ir nekantrumo ir staiga pasigirsta Mrazo gitaros garsai. Visi ima klykti, o jis nepaprastai puikiu gyvu vokalu ima dainuot. Po dainos įsiterpia dokumetika, jo nuomonė, vėl interviu vaizdai, pokalbiai telefonu, fotosesijos.. Ir vėl grįžtama prie koncerto. "Not so usual".

Tada vėl dokumentikos intarpas, šį kartą apie Jason'o gimtinę, rodomi jo grupės narių komentarai, vaizdai iš vienos parduotivės, kur jis nusipirko didelį žiebtuvėlį.. Tada "No doubling back" .. Vėl fotosesijos, grupės ir jo pačio komentarai, radijo pasirodymai, žodžiu vėl įsikišo dokumentika. (Žemiau fotosesijos nuotrauka, nepagalvokit, kad Jasonas žada lysti po traukiniu!)

Per dokumetika buvo kalbama apie "You and i both", su kuria ir grįžtama į koncertą. Visi pašėlsta, ima dainuot kartu, nes čia pirmasis toks populiarus jo hitas. Ši daina tikrai labai gerai skamba gyvai!

Tada prasideda komentarai apie grupę. Apie Tocą Rivera, kuris buvo pirmasis Mrazo bendražygis, apie kitus savo muzikantus, pasakoja istorijas, kaip jie visi susiėjo ir ėmė kartu dainuot. Jau net keista berašyt, bet.. vėl koncertas. "Absolutely zero".

Vėl fotosesija, monologas apie savo plaukus, kepures, apie tai, kad jo plaukai gali padaryti žalą jūsų televizoriui B) "1000 things" lenda į vidurį, o tada dar vienas dokumetikos intarpas, pasakojantis apie keliones, o tada .. "Common pleasure". Jason'as ima visokias judesiais rodyt (kad ir kai ką labai nepadoraus daryti gitarai), kokia šita daina..

O tada jau fanų pasisakymai, draugų muzikantų pristatymai, apie "curpside prothet", beje, su ja ir grįžtama. Taip pat rodomas žmogus iš salės apsirengęs kaip viščiukas. Vėliau einančioje dokumetikoje šnekama apie Jason'o viščiukus, gaidžius, jis net parodo savo gaidžio tatuiruotę ir papasakoja istoriją, dėl ko išsitatuiravo būtent jį.

"Sleeping to dream". Tada istorija apie "I ♥ sex" ženkliukus. "Unfold". Apie istoriją įvykusią Las Vegase, apie merginą, kuri nešė sėkmę, apie tai kaip ji išteka ir apie dainą parašytą ta proga. "Ritght kind of phrase". Vėl dokumentika, apie jo keistus leidžiamus garsus dainuojant, apie liežuvio pratimus ir kartais iš to gimstančias dainas. "No stoping us".


Vėl radijo interviu, radijo eteryje atliekama daina "The remedy". Ir koncerte "The remedy". Ją Jason pradeda roboto judesiais ir užvedančiu balso tembru. Tada vėėėl fotosesija, monologai..


"After an afternoon". Monologas apie patį šou ir paskutinė šou daina "Too much food". Ant scenos vaikšto mergina ir vaikinas, kurie viską filmuoja savo kameromis..


Tada dar vienas paskutinis vaizdelis: Velniukas Jasonas su savo grupe sėdi vienam kambarį, kol galiausiai jis sumąsto išmesti lauk operatorių, todėl pats paskutinis DVD vaizdas, kaip Jasonas uždaro duris.

Tai tiek. Valanda ir keturiasdešimt minučių nepraėjo šiaip sau :)

4 komentarai (-ų):

Unknown 2009 m. sausio 25 d. 20:20  

Puiki apžvalga B) Gi taip užsinorėjau šito Dvd! O jau Mrazas tai savimyla: "jei klausiate savęs, kas šis išvaizdus jaunuolis.. Tai būčiau aš, Jason Mraz." xDDD Ei, kodėl jis išsitatuiravo gaidį?:O

Foxxy 2009 m. sausio 25 d. 21:23  

Jis ne savimyla, jis Mrazas xDDD
Gaidį jis išsitatuiravo, nes, pagal jį, jei nori būti muzikos versle, turi būti ryto žmogus, o gaidys su savi giesme visus pažadina, yra ryto pranašas. Jis norėjo, kad skausmas, kuris lieka po išsituiravimo, jam nuolat tai primintų :D Sakyčiau begalo sumano :D

Unknown 2009 m. sausio 28 d. 00:16  

Aj, tai Mrazas sakai... xDDDD O apie tatuiruotę tikrai sumaniai sugalvota! Visgi mąstau dabar ar jis minėdamas tą ryto žmogų turėjo omenyje tą, kuris tiesiog keliasi anksti, ar ir tą, kuris nuolat atsinaujinantis, kupinas šviežių idėjų. Nes, žinai, gi... Rytas nauja diena, naujos galimybės.

Anonimiškas 2009 m. kovo 13 d. 11:23  

Nejaugi aš tavo šito įrašo dar nepakomentavus? :ooooooo Eina sau, kaip man gėda. xDDDDD
Va dabar kaip tik pažiūrėjau, ar yra šitas DVD parsisiųst, bet neradau. Nu ir gerai, tada galėsiu toliau pas mamą prašyt, kad nupirktų jį. xD
Aš neseniai parsisiunčiau iš koncerto šito vaizdo įrašus kelis. Net neverta sakyt, kad dainos skamba nuostabiai, o apie patį Mrazą išvis tyliu. ♥ Bet 'Common Pleasure' tai jėga, dabar klausau tą dainą ir galvoj matau jo judesius per šitą.. xDD Omg xD

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!