Chowder!

Turiu draugę, kuriai begalo patinka šis personažas, todėl prisiklausiau apie jį iki valiai. Karts nuo karto, šnekant ji vis įterpdavo "Kaip sakė Čiauderis..", ".. o pavyzdžiui Čiauderis..". Bet po galais.. Kas tas Čiauderis?

Tai "Kempiniuko Plačiakelnio" kūrėjų animacinis filmukas apie berniuką (O jei tiksliau triušio/katino/lokio hibridas) Čiauderį (ang. Chowder - tiršta sriuba iš žuvų/moliuskų ), kuris yra didžiojo virėjo Mung'o Daal'o mokinys. Labai naivus ir.. labai alkanas. Mung'as turi didelę virtuvę Marcipano mieste, priiminėja užsakymus ir daro įvariausius patiekalus su įvariausiais ir keisčiausias ingridentais. Mung'as turi dar vieną padėjėją - Šnitselį, pilką akmeninį monstrą, kurio žodyną sudaro tik žodis "Radda". Taip pat visur šmėžuoja Mung'o žmona Truffles - mažoji grybų fėja, labai valdinga ir, kaip sakė Čiauderis, baisi moterėlė. Dažnokai sutinkama ir mažoji rožinė triušytė Panini, kuri iki ausų yra įsimylėjusi Čiauderį ir tikina, kad jis yra jos vaikinas. Žodžiu kompanijai netrūksta nuotykiu ir įmantrių receptų!!



Draugė man atnešė pažiūrėt pirmą sezoną ir kuo toliau, tuo man labiau patinka :D Iš pradžių buvo sunku susigaudyt, bet dabar jau nebesunku. Kam patiko Kempiniukas, tam turėtų patikti ir Čiauderis xD

1 komentarai (-ų):

Unknown 2009 m. vasario 21 d. 01:23  

Ot tai, man jau keliolika minučių video nepakrauna. Kaži gal youtubė pas mane streikuot ėmė? Tiesa, kiek sugebėjau žvilgtelt - meilumas šis filmukas;)

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!