Coraline

Jei ne Mika ir jo blog'as, aš ko gero nė nebūčiau apie šitą filmą nieko girdėjus. Arba būčiau, bet vėliau :D Žodžiu, jau visiems seniai aišku, kad Mika turi puikų skonį ir jis taip su užsidegimu laukia, kol galės pamatyti šitą filmą, kad aš nusprendžiau juo taip pat pasidomėt.



Pasirodo, čia istorija apie mergaitę, kuri kartą savo namuose randa stebuklingas dureles už kurių lygiai toks pats butas kaip jos, lygiai tokie pat tėvai, tik jie.. turi juodas sagutes vietoj akių. Tačiau nepaisant šitos keistos detalės, iš pradžių Coralinei jie patinka net labiau, nei tikri tėvai. Kai kita mama pasiūlo Coraline pasilikti jų pasaulyje ir įsisiūti sagutes vietoj akių, ji tuoj pro dureles grįžta namo, net deja neberanda savo tikrųjų tėvų..

Prisipažinsiu, susidomėjau. O kai pamačiau, kad viskas kurta rankomis (Visi veikėjai, jų rūbai, aplinka ir t.t) pasidarė net smalsu - kaip tai įmanoma? Bet kokiu atveju, kino menas visada išliks vienas iš nuostabiausių dalykų.. "Coraline" tikrai įsirašau į laukiamiausius 2009 filmus!

1 komentarai (-ų):

Unknown 2009 m. vasario 15 d. 15:47  

Brrr, net išsigandau, kai per video rodė kaip ją susiraukusi moteris išmeta lauk už kažkokios sienos:O Turėtų būt magiškas filmas su užslėpta gražia mintim. Bliamba, galvoj užstrigę, jog esu skaičius knygą kur veikėjai su sagutėm vietoj akių buvo, bet niekaip dabar pavadinimo nepamenu.

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!