Gražiausi plaukai!

Kaip bebūtų keista, šiandien mintyse ėmiau rikiuoti savo gražiausių moteriškų šukuosenų top. Žinoma daug labai nieko ir neprigalvojau, bet pirmoji mintis, atėjusi į galvą buvo - Joss Stone! Die, kai pirmą kartą pamačiau net išsižiojau. Čia tai grožis! Violetinės garbanos su rožinėmis sruogelėmis! Čia ne koks seniai nusibodęs ir nuvalkiotas prototipas - ruda+gelsvos sruogelės arba varno juodumo plaukai, kurie atrodo taip dirbtinai, kad jau per gerklę lenda!

Toks plaukų dažymo sprendimas Joss puikiai tinka, tik gaila, nes kiek mačiau naujo albumo promo nuotraukas - ji vėl blondinė.. Ech, pasiilgsiu tos grožybės jai ant galvos!


Pagalvojusi 'giliau' prisiminiau Sierrą Swan ir jos raudonus plaukus! Man visada labai patiko raudoni plaukai (Beveik visos mano The Sims merginos buvo raudonplaukės ♥), bet jos tikrai labai gražūs! Taipogi gaila, kad ji tokiais ir nepasiliko (Jums, blondinėms, ir taip maža, ką?!) Kokia ji nuostabiai graži raudonplaukė "Copper Red" klipe! Grožis!


Mėgstamiausia mano afro plaukų turėtoja Imani Coppola arba kitaip žinoma kaip Little Jackie. Ar aš sakiau, kokios man gražios afro šukuosenos? Kaip man patiktų bent dieną pabūt tooookiaaaais plaukais! ♥ Purios, smulkios grabanėlės vilnijančios palei veidą.. Arhhhrhr.. ♥


Ir, berašant čia, pagalvojau apie dar vieną personą. Ko tik nepadarysi dėl grožio. Man išties gražu, bet, ko gero, labai vargina. Visgi ne juokas išbūti su tokiu turbanu ant galvos! Gražu, originalu ir iškirtina! Amy Winehouse.



2 komentarai (-ų):

Unknown 2009 m. vasario 26 d. 16:26  

O Joss Stone tikrai originaliai atrodo;) Hm, ir kodėl dauguma merginų ilgainiui suvienodėja? Ha ha, o dėl raudonplaukių... Nežinau ar skaitei kas dedas pasauly... xDDDD

Foxxy 2009 m. vasario 26 d. 16:39  

Kas dedas pasauly dėl raudonoplaukių? xDDD
Pati norėčiau būt raudonplaukė, bet bijau, kad man netiks xDD

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!