It's not me, It's you! Part 2

Susiveikiau visą. Klausau. Ko ir bijojau - albumas monotoniškas ir vienodas. Na, bent jau toks pirmas įspūdis. Jei kas klausot manęs - daugumai dainų neverta nė laiko gaišt..

Not Fair - 6/10
Nuo pat pirmos sekundės pasirodė gana įdomi, net šiek tiek kelias tokias country asociacijas.. Gal šiek tiek keista, bet pridainis toks tik pusėtinas.. Gal perklausiaus daugiau kartų kas nors ir užkabintų, bet pakolkas tokio 'kabliuko' neišgirdau.

22 - 7/10
Jau geriau, geriau.. Klausosi gan 'skaniai', nėra nieko įkyraus, šiek tiek primena Britney ankstesnę kūrybą, bet tai ne trūkumas, o privalumas. O šiaip gal šiek tiek ir pajutau tą monotoniškumą, kurio baiminausi..

I could say - 6/10
Išgirdus pirmus akordus į galvą atėjo mintis - "Coldplay". Labai panašu į "22". Net labai. Jei kas nesakęs pavadinimų pagrotų tas dvi dainas, ko gero ir sumaišyčiau...

Back to the start - 9/10
Oo, pagaliau kažkas naujo. Šiek tiek elektro, lyrikos, skambaus priedainio ir vualia! Priedainis tikrai gardus kasnelis! Smabesys šiek tiek primena "Stylophonic" kuriamą muziką, bet man tai patinka.

Never gonna Happen - 7/10
Koks rusiškas skambesys! Net keista, bet skamba gana gerai. Priedainis puikus, toks kaip ir for fun sakyčiau. Šiaip gana nuobodoka, bet priedainis bendrą dainos vaizdą kelia pora laiptelių aukščiau. Kažkuo priminė jos ankstesnę daina "Alfie"

Fuck you - 6/10
Šita mane nuoširdžiai prajuokino. Su tokia ironija ir, matos, parašyta tik tam, kad užpildyt vietą albume, nes priedainis grynai "iš lempos" (O jame labai daug prasmingų žodžių.. "Fuck you, fuck you very much" :| )

Chinese - 7/10
Ėėė... vėlgi, manau reikia gilesnio įsiklausymo. Ko gero irgi parašyta tik tam, kad užpildyt vietą albume.. Laaaaaaaaabai jau panaši į kitas..

Him - 6/10
Dar viena tokia pati daina. Net nenoriu kartotis.. Ėė, Lily, man jau nuobodu.. Tikrai, nėra to kažko, kas trauktų..

He wasn't there - 8/10
Kvepia 8-uoju dešimtemčiu. Jau kažkas naujas(!) ir gan įdomus. Klausant prieš akis kyla Marlyn Monro.. kažkodėl :D Bet bendras vaizdas jau geeeras..

Bendras - lygiai 7.
Taaaaip. Aš tikrai nuoširdžiai nusivylusi. Koks laiko gaišimas.. Gal jai reikėjo šiek tiek daugiau prie jo pasėdėt, nes toks jausmas, kad albumas kažkoks neišbaigtas..

1 komentarai (-ų):

Unknown 2009 m. vasario 13 d. 14:44  

Doh..;/ Ir kodėl toji L raidės savininkė taip patingėjo? Aišku, negaliu per daug burnot, kol pati neperklausiau, bet gi tavo muzikinis skonis geras. Žinai, taip iš pradžių permečiau žvilgsniu ir baisiausiai nustebau, jog vos vienas 9-tas. Ech... Gal ir man nereikėtų gaišt laiko? P.S. Matau, tolimesniuose įrašuose lyg ir video įdėjai, tačiau čia, bibliotekoj (o taip:OO), man jų nerodo. Bus intensyviai apžiūrėta, kai išeis, nes bliamba... Ten ir kažkur Mikos vardas minimas kiek mačiau. Vat:DD

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!