It's not me, It's you!

Antarsis Lily Allen albumas skambiu pavadinimu vasario 9 dieną pasiekė muzikos parduotuvių lentynas..

Iš teisų, aš šito albumo viso dar neklausiau, bet ateityje tai žadu padaryti. Vakar dėl įdomumo parsisiunčiau porą dainų paklausymui ir nusprendimui - ar norėsiu klausyti daugiau.. Taigi..

Viršelis - 10/10
Man patinka. Originalu. Kompozicija, spalvos.. Taip Liliška (ang. Lily - lelija). Sakykik ką norit, bet ta 'L' raidė tikrai patraukia dėmesį.

The Fear - 7/10
Pirmasis albumo singlas, tačiau nepaklausiusi visų dainų, negaliu teigti, kad pasirinkimas geras. Porą kartų paklausius galiu pasakyt, kad dainelė iš tų "Oj, aš rich girl, o jūs ne, bet aš pasiskųsiu, kaip man negera tokiai būt, nors ne, man labai patinka būti tokiai, bet aš to garsiai nesakiau, o-ky?". Nėra dainos kulminacijos, priedainis primena krūvą anskčiau girdėtų dainų.. Nieko labai originalaus neišgirdau.

Who'd have known - 9/10
Dainos žodžių prasme likau sužavėta. Daina apie meilę, bet labai gražiai išreikštą meilę, tokią, kai du žmonės supranta, kad vienas kitą myli, abu tai puikiai žino ir žino, kad ir kitas tai žino, bet garsiai pasakyti kažkaip neįšeina. Bet muzikine puse šiek tiek nusivyliau. Nustebčiau, jei dainą padarytu hitu. Man ji labiau tokiam.. na, buitiniai naudojimui, o ne radijiniam.

Everyone's at it - 10/10
Stipri daina. Tikrai stipri. Visom prasmėm. Muzika nemonotoniška, įdomi. Žodžiai taip pat įdomūs. Bendrai yra paliečiama gan daug temų. O priedainis man patinka labiausiai: jis gan ilgas, bet jo kulminacija, žodžiai "everyone's at it", puikiai išryškinti, pakeldami dainos žavesį.. (Tiesa, man pirma pasigirsdavo, kad ji dainuoja "Everyone's perfect". Būtų gerai, net įdomiau, sakyčiau, žinant posakį "Nobody's perfect", būtų lyg ir kontrastas, naujovė ir originalumas). Lily, atrodo žinau, kokią dainą padaryt antru singlu!

Visas albumas nusimato įdomus, gal šiek tiek (kas baisiausia) monotoniškas, bet niekada nesakyk niekada!

2 komentarai (-ų):

Unknown 2009 m. vasario 11 d. 14:16  

L raidė yra gerai (žr. kas rašo šitą komentarą xDD). O žinai, vienam žurnale perskaičiau, jog šitas albumas maištaujančioms princesėms. Kaip tau? Tiesa, įdomiai skamba daina buitiniam naudojimui ;D

Foxxy 2009 m. vasario 11 d. 16:37  

Aha, taip ir maniau, kad L raidė tau patiks xD Man patinka, kaip patogiai ji ten susirangiusi xD
Maištaujančios princesės? Labaiau šiuos žodžius skirčiau Avril kūrybai, bet bendrai, kol neperklausiau viso, nieko labai negaliu sakyt. Kaip tik paspaudžiau siųsti.. :DD

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!