Little Fish

Pabūsiu nauju muzikos pranašu ir pranešiu apie naują grupę. Tiesą sakant, aš jos irgi nežinojau, kol šiandien labai intelektuoaliai/muzikaliai nepasišnekėjau su viena savo gera drauge. Tiesą sakant ji labai dažnai tampa mano muzikiniu guru, nes jei ne ji, mano ausys nebūtų girdėjusios nuostabaus Sierros Swan balso, arba nepakartojamų MGMT interpretacijų.. Tiesa, besiunčiant man šios grupės dainas, ji pasakė, kad man gali nepatikti, nes čia moteriškas vokalas.. Negi visi aplink mano, kad man patinka vien tik vyriški vokalai? o.O



Ieškojau youtubėj jų dainų, bet deja, dažnai youtube mane nuvilia ir aš ten nieko nerandu, tai jei kam įdomu ir kas domisi, čia jų MySpace, kur galima perklausyti jų dainas http://www.myspace.com/littlefishmusic. Iš kart siūlau įsijungti "Darling dear", nes būtent šita daina mane kažkiek labiau užkabino.. Tai ką, gero klausymo!

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!