We Walk

Sesuo, didžiausia The Ting Tings fanė, kokią tik esu mačiusi, visa susijaudinusi ir skėriodama rankomis ėmė man paskubomis pasakoti, kad jie turi naują klipą. Na ką, man visada įdomu, kas ką naujo išleido, sukūrė, o ir šiaip, aš The Ting Tings laikau viena iš geriausių ir originaliausių šių laikų Britų grupių. Kai pasakė, kad daina "We walk" suraukiau antakius.. Ėėė, daina man patinka, bet pagalvojau, ką jie padarė klipui. Aš pati mintyse mėgstu įvairioms dainoms 'rašyti' klipų scenarijus, tačiau kai imdavau galvoti apie šitą dainą, nekildavo jokių vaizdinių. Bet dabar peržiūrėjus šitą turėjau 'nuleisti rankas'. 10/10. Brilliant!. Man asmeniškai labai patiko, ką jie padarė iš šitos dainos. Kaip žiūri ir grožiesi, kaip iš tokios paprastos ir klipiškai neįdomios dainos padarė vos ne meno kūrynį. Ir aš neperdedu, man gražu.

The Ting Tings - We Walk

2 komentarai (-ų):

Unknown 2009 m. vasario 15 d. 15:40  

O kaip įdomiai čia jie ore sustingsta!;D Šiaip tai tikrai savitas, originalus video. Atmosferą dar sustiprina pritempdytos spalvos.

Anonimiškas 2009 m. vasario 16 d. 15:49  

Ištikrųjų, klipas vertas 10 iš 10, toks... savitas, kaip ir visi jų klipai :) O šiaip pritariu - daina tikrai "klipiškai neįdomi", ir reikia turėti nepaprastą fantaziją, kad padaryti tokį puikį vazdinį.

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!