X-Men Origins: Wolverine

Turbūt pats laukiamausias mano šių metų filmas. Ir kitas X-men fanas mane puikiai supras. Nėra nieko nuostabiau pamatyti, kaip viskas prasidėjo.. Wolverinas (Kaip nekenčiu, kai lietuviai jį verčia 'Ernis'.. hrr.. Juk Wolverinas skamba 100 kartų geriau!) yra mutantas gebantis stulbinančiu greičiu užsigydyti visas kūniškas žaizdas/lūžius ar kitus sužalojimus. Taip pat jo visas skeletas yra modifikuotas ir perdarytas įpatingu metalo lydiniu, todėl Wolverinas turi savo garsiuosius 'nagus'. Jie kiekvieną kartą išlysdami sudrąsko Logano (Toks Wolverino tikrasis vardas) rankų odą.. Bet Loganas visiškai nieko neprisimena, kas įvyko praeityje, kaip jis gavo savo 'nagus', kur anksčiau gyveno, kas anksčiau buvo... Visiškai nieko. Šis filmas turėtų atsakyti į visus klausimus, parodyti atsakymus..

Vakar visiškai netikėtai gautas mano mėgstamiausio aktoriaus, t.y Hugh Jackman, plakatas dar labiau sužadino visus norus pamatyti šį filmą. Ir apskitai norą vėl iš naujo išgyventi pirmas tris X-men dalis iš naujo ♥ Ech.. ir kada gi ta Gegužė? O taip, pagal http://www.x-menorigins.com/ dar liko 82 dienos.. 82 dienos??!! AAAA!!!

Wolverine


1 komentarai (-ų):

Unknown 2009 m. vasario 10 d. 22:15  

Ha, Wolverinas tikrai geriau, Ernis iškraipytas vardas gaunasi:)) Intriguojantis pristatymo video.

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!