Daina verta Oskaro!

O iš tiesų jį ir gavusi. Nedidelė paslaptis, kad "Lūšnynų milijonierius" man labai labai patiko. Juosta vieną Oskarą gavo už savo garso takelį, o pasidomėjus daugiau, radau, kad būtent už šitą dainą. Filmo garso takelyje buvo ir M.I.A.'os "Paper plane" (Bet filme ją taip nuostabiai sukomponavo su vaizdais. Buvo net į temą :D), bet Oskaro jai nedavė.
Aš ne muzikos ekspertė, bet mačiusiems ir supratusiems filmą, pasakysiu, kad man atrodo, kad ši daina daug maž atitinka visas filmo nuotaikas. Skausmą, vienatvę, neapykantą, nežinomybę, o vietomis džiaugsmą, ramybę, palaimą, vientisumą, pastovumą,.. Hmm.. keista, bet aš būtent tai girdžiu besiklausydama šitos dainos. Kas matė filmą, prisimins šią dainą, nes ją grojo pačioje pabaigoje, kai veikėjai pagal ją šoko stotyje. O, radau ir ištraukas, būtent iš šitos vietos.

Aš ne indiškos muzikos mėgėja, bet turiu pripažinti, kad jų muzika tikrai labai gyva ir jausminga. Nors ir nesuprantu nė žodžio :D Beje, pavyko rasti, kad antra dainos antraštė vadinas "You are my destiny". Į temą, tikrai į temą, bet abejoju :D
Taigi, šiandien pabūkit "open-minded" ir paklausykit!

jai ho- indian song

2 komentarai (-ų):

Unknown 2009 m. kovo 14 d. 18:26  

Oho, kokie ritmai ;)) Die, jau vis labiau užsinoriu šitą filmą pažiūrėt x)

Anonimiškas 2009 m. kovo 14 d. 19:20  

Mm, pamenu šitą dainą. (smirk) Tada išsižiojus sėdėjau, taip gaila buvo, kad filmas baigėsi, ir išjungt gaila buvo. :D

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!