If U Seek Amy

Naujas, kelių dienų senumo Britney klipas. Šita daina yra viena iš geriausių visame "Circus" albume, kuris, beje, nėra toks jau blogas, net atvirkščiai, geras. Pilnai tikiu, kad Brit klausymas greit vėl taps mada/manija, kaip buvo kažkada anskčiau. Kažkaip anksčiau, kai kas pasakydavo "Man patinka Britney" visi vos ne užbadydavo pirštais. Tipo buvo gėda jos klausyt.. Man negėda, o ypač dabar, kai atrodo ji vėl stipriai stovi ant žemės. O juk nepaklausęs nežinosi - gėda čia jos klausyt, ar ne, o jei jau ir buvo gėda dėl jos gyvenimo būdo... Pfff.. čia ne muzikos vertinimo kriterijus.
Klipas dalimis man patiko, dalimis ne. Pradžia.. nieko naujo. Kaip ir daugybė kitų klipų, tačiau man patiko pabaigos mintis, kad paparaciams reikia parodyti gražiąją savo pusę, nors tokios kartais ir nėra :D Beje, nė nenumanau ar iš tiesų daina skirta Amy Winehause, bet daug kas sako, kad čia yra šifruotas pranešimas - iF U see[tariamas kai 'C']K aMY[tariamas kaip 'me'] Perskaitėt? :DD

If You Seek Amy

1 komentarai (-ų):

Unknown 2009 m. kovo 20 d. 22:02  

Hei, gi dėl šitos dainos kiek pamenu nemenkas skandaliukas buvo kilęs ;O Rodos, ten kažkas nepadoraus girdėjosi ar kaip ten. Šiaip video gudriai susuktas - namie raitosi visokie apsinuoginę, o išlenda vos ne namų šeimininkė su pyragu x)))

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!