Lady GaGa vs. Lady GaGa

Man ji niekada per labiausiai nepatiko. Ar pas ją yra kas nors originalaus ir savito? Atrodo ir dainuoja kaip Ch. Aguilera, žaibą ant veido jau matėme pas Bowie, o 'Radio GaGa' yra puikiai visiems žinoma Queen'ų daina. Sakot, gal kūriamas įvaizdis kažkuo išskirtinis? Ėė.. vargiai. Net nesuprantu, kam pasirinkti paprasčiausios paleistuvės įvaizdį. Gal mano, kad bus geriau perkama jos muzika? Būtent dėl šito įvaizdžio ji man ir atgrąsi. Kas liečia muziką, teko skaityti, kad ji savo albumą "The Fame" įrašinėjo beveik dvejus metus. Gal juokaujat? Paklausius jo atrodo, kad daugų daugiausia dviejų savaičių darbas! Nors pripažinsiu, "Pocer-face" galima klausyt. Akivaizdžiai matos, kad mergina nori šlovės ir ja mėgaujasi, bet kitaip nei Katy Perry, kuri taip pat labai nori šlovės, ji tą šlovės siekimą pavertė vulgariu šou. Taip, Perry dainuoja apie tai, kaip bučiavosi su mergina, bet ji klipe to nerodo! O GaGa "Love Game" ir dainuoja, kaip nori, kad ją 'patvarkytų' ir klipe vos ne rodo, kad ją jau ten 'tvarko'. Panelyte, įsivaizduok save po 10 metų, bedainuojančią "Let's play a love game" (Jei tau tiek pavyks išsilaikyti..) Dievaži, net Pussycat Dolls jau atsisakė tokio įvaizdžio!..

I. Lėlės Barbie įvaizdis. Nuvalkiota, nuobodu, yviška. Kaip iš akies traukta Chritina Aguilera...
Lady Gaga - Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)


Prieš II gatvės šliundros įvaizdį. Vulgaru ir neestetika.
Lady Gaga - LoveGame


Kuris jums labiau priimtinas?

1 komentarai (-ų):

Unknown 2009 m. kovo 3 d. 20:56  

Atrodo, kad Lady Gaga neturi namie nei vienų kelnių, nei sijono;D Nežinau kaip dėl stiliaus, bet antra daina man priimtinesnė pagal ritmą. O šiaip iš jos dainų man visai patinka - "Poker Face" ir "Just Dance". Žinai, apsinuoginimo stilius siaučia tarp merginų muzikančių. Tik man tas pat klausimas kaip ir tau kyla: "Gal mano, kad bus geriau perkama jos muzika?"

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!