Pats geriausias klipas...

.. man. Jei reiktų sudaryti savo visų laikų mėgstamiausiųjų sąrašiuką - šitas saugiai sėdėtų topo viršuje. Man čia patinka viskas: daina, stilius, Alisa stebuklų šalyje (Tai nėra labai dažna klipuose..), sapno formos veiksmas, kostiumai, efektai, bet svarbiausia - pagrindinė mintis. Ji čia puikiai akivaizdžiai įžiūrima, bet jei nepastebėjot, paporinsiu.
Pirma, nė neapsimoka žiūrėti šio video trumpos versijos. Tos 7 minutės, kiekviena yra svarbi kuriant tą temą. Jei nukerpi pradžią ir žiūri tik 'gražiąją' dalį pamatai tik gražiai nušlifuotą video fasadą, bet ne užslėptą mintį. Taigi.. Gwen grįžta po gastrolių ir tuoj sulaukia prodiuserio skambučiu, kuris skubina ją toliu dirbti. Po mėnesio seka panašus skambutis, bet šį kartą Gwen nuovargiu nebepasiteisina. Reikia įkvėpimo. Užsirašyti į rašytojų kursus pasirodė geriausia išeitis, kai bandymai prie pianino buvo nevykę. Prieš pasirašant dokumentus, ant stalo pamato mažą triušiuką, kuris linksmai kinkuoja galva. Ji jau tiesią ranką jo paiimt, bet ateina įstaigos darbuotoja. Pakėlusi galvą nuo dokumentų, Gwen pamato, kad vėl yra savo studijoje, išgirsta tiksėjimą ir sėdusi į kėdę ima klausyti laikodžio. Bet čia ir vėl.. triušiukas. Šį kartą jis bėga į Gwen ir jį begaudant ateina 'įkvėpimas'!

Gwen Stefani

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!