Sencasija!

Vienas gan senas Woody Alleno darbas. Jei esat matę bent kelis jo filmus, žinot, kad jie savotiški, nuspėjami, banalūs, bet kažkuo pritraukiantys. Šitas ne išimtis. Atsimenu, tada jį siunčiau tik dėlto, kad čia vaidina Hugh Jackmanas xD..
Miršta žurnalistas. Pomirtiniame laive jis susitinka su keistomis aplinkybėmis mirusia Piterio Laimono asistente. Ši papasakoja, kad įtaria, jog jos bosas yra serijinis kortų žudikas. Žurnalistas nepaprastai susidomi šia istorija.. Tuo metu į Londoną atvyksta nepaprastai naivi pradedančioji žurnalistė Sandra Prienski. Nepasisekus pirmąjam interviu, ji su drauge ir draugės broliu nueina pažiūrėti mago vaidinimo, kur netikėtai tampa bandomuoju triušiu. Magas jai liepia lįsti į dežę, kad galėtų atlikti triuką. Dėžėje su ja susisiekia miręs žurnalistas ir pasiūlo jai parašyti sencasingą straipsnį apie serijinį kortų žudiką. Vėliau mergina susisiekia su magu ir prašo dar kartą ją uždaryt į dėžę, kad dar kartą susisiektų su mirusiuoju. Šį kartą jis jai pasako daugiau ir mergina su magu nusprendžia išnarplioti šią bylą. Jie kartu ima sekti Piterį Laimoną, kol galiausiai sugalvoją planą, kaip tiesiogiai 'prisikasti' pie jo. Sandra pristato magą Sidnį savo tėvu ir įsivelia į pavojingą žaidimą. Piteriui ima patikti Sandra, jis ją kviečia į vis daugiau renginių kartu, kol ir mergina neatsispiria jo kerams. Mergina net ima nebetikėti, kad jis gali būti žudikas! Vyrukas tampa vis atviresnis, supažindina su savo šeima, pasikviečia į namus.. O ten ji randa kortas, lygiai tokias, kokias žudikas palieka prie aukų. Negi jis tikrai žudikas? Galiausiai jis pasiūlo kartu išvažiuot į užmiesčio namelį kartu. Piteris pasiūlo Sandrai paplaukioti valtele ežere ir.. nori ją paskandint. Keista, juk būtent taip jie ir susipažino. Jis ją įmeta į vandenį ir laimingas grįžta į krantą, visiems pranešdamas, kad įvyko nelaimė. Bet mergina išsigelbėja ir įduoda Piterį. Sencasingas straipsnis parašytas, istorija išnarpliota. Deja Sidniui taip nepasisekė.. Niekaip nepripratęs prie važiavimo kita kelio puse, pateko į avariją ir dabar visą amžinybę rodys triukus pomirtiniame laive..



Lengvas, nesukantis proto filmas savaitgaliui su "Prestižo" porele Hugh Jackman'u ir Scarlett Johansoon bei keistuoju Woody Allenu. Ne šedevras, kaip pastarasis mano aprašytas filmas, bet jei neturi kaip kitaip praleist laiko, šis filmas puikiai tinka. Buvo keista matyti Hugh blogiuko vaidmenyje, kuris galvoja visokius išsisukinėjimo būdus, kad tik nebūtų pagautas.

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!