Yes!

Aš. Nekenčiu. Mikos. Už. Tai. Kad. Jis. Turi. Tokį. Gerą. Muzikinį. Skonį!




MySpace paklausiau vieną naują jų dainą. Pasirodė nebloga. Visgi, įsitikinau, kad Mika neklauso kokių nesąmonių. Parsisiunčiau albumą.



Viršelis - 10

Pirma, man patinka, kaip į vieną sakinį sudėjo grupės ir albumo pavadinimą. Yes, it's Pet shop Boys. Vien dėlto pakėliau, nes ta 'varnelė' mano nuomone geriau žiūrėtusi, jei būtų juoda, nors dabar ir sukuria optimistiškumo ir gėrio įspūdį. Na ir neono :D Puiki kompozicija!

Love ect. - 10
Puiki puiki puiki daina! Būtent ją ir klausiausi MySpace. Patiko iš kart. Tokia, tokia, tokia... tokia. Vakar visą vakarą neatsiklausiau. Dainos kompozija įdomi, skaniai susiklauso. Visai būtų įmanoma šokti pagal ją, nes ritmas gan greitas.. Tikrai nesistebiu, kodėl buvo pasirinkta kaip singlas!

All over the world - 10
Jėj, šita ne ką prastesnė. Pakankamai greita, įdomaus skambesio. Priedainis skambus. Lengvai klausosi. Man patinka tai, kad ji tetrunka 3 minutes, bet atrodo toookia ilga..
Beautiful people - 9
Vėlgi, tokio jau savito stailiuko. Šiek tiek gal primena R.E.M. Hitu nedaryčiau, bet lietingą dieną pats tas užsileisti.

Did you see me coming? - 10
Ė, bet rimtai traukia ant šokių..! Greitesnio ritmo, su tokio ritmo priedainiu, kaip Timberland'o "Appologize", kai užkabina.

Vulnerable - 10
Nė nežinau ką pasakyt. Gražu. Su savais pakilimais ir nusileidimais. Ne tokia greita, bet kaip gerai klausosi... O šita jau ilga. Beviek 5 minutės, bet to priedainio galėčiau klausyt ir klausyt..

More than a dream - 9,5
Kažkodėl apėmė toks jausmas, kad aš pasigailėsiu šiai dainai davusi 9. Man dažnai būna taip, jei daina pirma neužkabina, vėliau tampa pačia mėgstamiausia. Kažkaip tikiu, kad taip ir bus, nes va klausau jau kelintą kartą ir vis labiau ir labiau patinka. Tebūna 9,5.. į ateitį. :DD

Biulding a wall - 9
Pradžioj girdimi tokei lyg ir šūkiai (Tai berašant prisiminiau vieną Nigahiga dainą, kur dainuoja "Your not singing and not rapping, you just shouting so bizarre", bet čia ne iš tos operos, nekreipkit dėmesio xDD). Eilinį kartą gerą geras darbas, gera daina, bet.. šį kartą prisikabinčiau..

King of Rome - 9
negalėčiau duot mažiau vien dėl Romos. Lengva ir lyg ore sklendžianti daina. Prieš miegą ar šiaip ramybės stadijoej kaip tik!

Pandemonium - 10
Hitas! Hitas! Gyva, greita, gerai skambanti daina.

The way it use to be - 9
Skamba labai problematiškai, bet klausosi nesunkiai. Plauki pasroviui ir nematai problemų.. Tačiau neypatinga..

Legacy - 9
Pradžia buvo daug žadanti, bet patapo tokia nebeįdomia.. Ir ilga! 6 minutės! Bet, kaio jau kažkur minėjau, ramybė stadijoje puikiai susiklausytų.

----
Bendras - 9,5
Neblogai! Man atrodo nė Killeriams nebuvau tokia gera :DD Niekada nemaniau, kad klausysiu PSB, bet jie tikrai geri. Nepasenę ir naujoviški. Visos dainos melodingos, su mintimi, vokalas neerzinantis, bet tuo pačiu labai įdomus ir neyprastas. Smagu atrast vis daugiau gerų dainų! Į mano MP3 tiesiu taikymų keliaus "Love ect.", "All over the world", "Pandemonium". Yay! Mika, aš vis dar nekenčiu Tavęs už tai!

1 komentarai (-ų):

Unknown 2009 m. kovo 31 d. 14:52  

Man tavo pirmas sakinys tiesiog šoką įvarė! Po to, žinoma, įsigilinau ir apsiraminau ;D Tiesa, per radiją vis girdžiu vieną gana populiarią "Pet Shop Boys" dainą, tik dabar pavadinimo neatgaminsiu x))

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!