Ką žmonės dirba visą dieną?

flicking through an old copy of a Richard Scary book, amazing. - Mika.

Man kartais reikia googlės, norint suprast, ką jis turi omeny berašydamas žinutes twitteryje. Šį kartą, įrašius Richard Scarry į googlės paieškos laukely net šyptelėjau pamačiusi gautus rezultatus. Mano mėgstamiausia vaikystės knyga!

Nė neįsivaizduoju, jūs žinot, nežinot, skaitėt, neskaitėt (Ten žinoma laaaaaabai daug skaitymo šešemečiui, bet tada atrodė taaaaip daaaaug), bet yra toks miestelis pavadinimu Darbėnai. Ten gyvena labai labai keisti, mieli, paslaugūs, drabštus gyventojai, kurie visada turi veiklos. Ko gero pagrindinis herojus būtų katinas Haklis ir jo geras draugas kuklusis Kirmeliukas, kurie karts nuo karto pasirodo knygelės epizoduose.



Visą knygelę sudaro 15 "skyrių" po 2~4 puslapius. Ohoho kiek darbo šešemečiui tiek perskaityt! Gaila, kad maniškis egzempliorius tooooooks suskaitytas, kad gėda kam ir parodyti: lapai nutrinti, vietomis pripiešta mano ar mano sesers iliustracijų, klipuoja n kartų, o ir šiaip, labai skaityta B) Ne veltui buvo mano mėgstamiausia :D



Šiaip, kas nežino, čia daugiau pažintinio pabūdžio knyga, kuri supažindina su tokias dabar primityvias dalykais, kaip paštas, oro uostas, traukinys, duonos kepinas, namo statybos ir pan. bet paveikslėliai ir šmaikštūs komentarai pagyvina nuobodžius faktus B)

O, jei trumpiau - Darbėnai valdo! :D

2 komentarai (-ų):

Unknown 2009 m. balandžio 13 d. 13:25  

Ooo... Šitą knygelę aš irgi esu skaičius! Žinoma, dabar atminty labiausiai išlikę tie paveikslėliai, gi jie tokie smulkmeniški x))

warlia 2009 m. lapkričio 16 d. 10:59  

Kaip miela skaityti tokus visokius atsiliepimus.. žinant faktą, kad realiai Lietuvoje egzituoja toks miestelis, kaip Dabėnai :) ir aš jame gyvenu :)))

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!