Pabusti Vegase..

Aš manau, kad čia viena geriausių ir viena mano mėgstamiausių Perry dainų. Iš dalies ji man patinka tuo, kad ji labai.. klipiška. Aš dažnai besiklausydama dainos mintyse sukuriu jai klipą, bet kaip nekeista, šį kartą mano fanatzijos dalinai išsipildė! Tik iš kito galo!
Mano versijoje, tik užgrojus muzikai, mes Perry ir some random guy matytume sėdinčius ant šaligatvio niūriame, tamsiame, bet tuo pačiu ir linksmame, švytinčiame mieste. Katy kaltina vaikiną (I lost my fake ID, but you lost the motel key) tada atsistoja ir ima dar gyviau rėžti mintis/dainos žodžius. Prasidėjus priedainiui veiksmas keičiasi ir matome Katy ir vaikiną siaubiančius visus automatus. Žinoma, sėkmė šypsosi. Tada baigiasi priedainis. Matome kaip Katy panarinusi galvą gėrisi miesto šviesomis ir maloniai jaučia vėją, kai važiuoja gatve su bestogia mašina, su lyg žodžias "Just took like Elvis" vėl matome niūrų miesto vaizdą ir Katy su vaikunu judančius gatve. Ji numeta vaikišką sutuoktuvių žiedą ir pamato, kad vaikinas stovi prie taksofono ir kažkam skambina, bet Katy spėja išmesti jam ragelį iš rankų ir imti vėl priekaištauti. Vėl priedainis ir vėl linksmas vaizdelis, tik šį kart jų viešbučio kambary, kur jie geria šampaną, mėto į orą pinigus ir tiesiog mėgaujasi vienas kitu. Tada per paskutinius dainos akordus matome, kaip prie automatų jiems ima nebesisekti ir viskas ima slysti iš rankų. Tad jie vaizdžiai išspiriami į gatvę. Matome sceną, nuo kurios viskas ir prasidėjo.
Toks būtų klipas jei jį bučiau režisavusi aš. Bet ir dabartinis variantas manęs tiiiiiiiikrai nenuvylė. Net labai patiko. Yay, Katy! You did it again!


P.S. Dabar video veikia. Prakeikti "Copyright.." :/

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!