Paint Yoru Face!

O, kaip ilgai tęsiu aš visą Sliimy albumo reikalą. Net pati stebiuosi. Kaip koks užburtas ratas - pirma ilgai užtruko, kol jo albumas pasiekė interneto platybes (He, bet visgi pasiekė), antra - mano pateisinamas išsiblaškymas ir nesusikaupimas (Kiek daug gero nutiko per pastarąsias dienas, ohoho..).

Sliimy. Hmm.. Gal čia tokia pasaulinė tendencija, kad prancūzai, o jei tiksliau bent kiek surišti su Prancūzija žmonės, yra tokie.. ryškūs! Ant liežuvio galo sukasi Yelle, Fatal Bazooka, dabar ir Sliimy. Ryškūs, garsūs, mėgstantys būti kitokie. Spalvotas įvaizdis tarsi įvaizdžio dalis. Visų triejų mano išvardintų.



Viršelis - 8
Jo nuotrauka man patinka, tačiau jo speudonimas.. plaukuose? Ir.. ar jūs iš karto, tik užmetę akį matot albumo pavadinimą? Man reikėjo poros sekundžių, kad pamatyčiau blankias raideles.. Pats fonas man per dayg surrealistinis. Man labai patinka surrealizmas, galima sakyti vienas iš mėgiamiausių meno šakų, bet čia jis man per daug.. paprastas ir nuobodus.

Wake up - 10
Man šita patinka. Patiko nuo pat pirmos perklausos. Linksma, optimistiška, puikiai nuteikianti. Man net džiugu, kad ji tapo pirmu singlu. Šitos dainos laisvai būtų galima klausyt visą mielą dieną, nes džiaugmas ir gera nuotaika liejasi per kraštus.

Magic Game - 10
Mano galva, geriausia daina albume. Tiesa, užtruko, kol iššifravau bent dainos pradžią. Iš pradžių šiek tiek nustebau, bet dabar man ima juokas. Kiek suprantu, pirmos eilutės skamba taip "You say I'm gay, but i'm cool, maybe anorecsic, but look at you, you should taste my cupcake, it's for you, cause Mr. Sliimy can kill you with some food.." Tolesnius žodžius sunku suprast, o ypač su jo anglų kalba, bet man patinka ši daina, nes ji skamba labai įdomiai, gyvai, užvedančiai. Pridėjus šiek tiek gero 'bumčiko' elementų ideali daina šokių aikštelei, nors ir dabar privers pajudėt.

Our Generation - 9
Minutei pamaniau, kad klausau vieną iš savo mėgemiausių grupių MGMT. Aplamai išvardinčiau nemažai atlikėjų, kurie man asocijuojasi su šia daina, bet iš esmės daina ne tokia jau bloga. Jo balsas čia neįkirus, bet vėlgi, nelabai aišku, apie ką jis ten dainuoja. Bet skambesys geras. Priimtinas mano klausomai muzikai :D

Every Time - 6
Ėėė.. kad pradžią, kas nukirptų.. Jis tokiu super šlykščiai sweet balseliu praneša, kad atvykome į kažkokią tai šalį ir jis linki mums geros kelionės. Yak. Pati likusi daina labiau primintų vaikiškas laideles vaikams.

Paint Your Face - 10
Šita viena iš geresnių. Skambesys 10 balų. Viena iš tokių dainų, kai klausai ne dėl žodžių, o dėl to, kad tau patinka ritmas, melodija. Stipri daina. Aha..

Baby - 7
Nieko neišsiskirianti, bet kažkiek maloni ausiai daina. Nieko ypatingo.

Trust Me - 4
Be komentarų. Negaliu klausyt. Net nejungiau dabar rašydama. Dar nesu girdėjusi toookios atstumiančios dainos.

Mum - 6
Nieko nepagavau. Aš nesuprantu, ką jis dainuoja. Bet primena kažką iš Mariah kūrybos. Kažkiek. Puikiai tinka miegui, bet ne rimtam klausymui. Gal baladžių mėgėjams kaip tik, bet ne man.

I'm waiting for - 8
Čia žodžiai jau kažkiek suprantamesni, bet jau banalybė sena kaip ši žemė. Viską gelbti muzikinė pusė ir puikūs back vokalai.

Tic Tac - 9
Šita nebloga, bet neįsivaizduoju kodėl ją būtent taip pavadino. Šiaip, kiek girdžiu ir suprantu, daina apie šokius, judesį, linksmybes. Nebloga, nebloga.. :D

My God - 10
Šitą dėčiau už singlą. Dvelkia skania muzikine senove. Korenkolo ir 6 dešimtmečio kratinys su lėtesnio tembro dainavimu. Gražu. Bet visgi įsivaizduojo kokią Kylie prie tokios dainos "vairo".

See U again - 7
Pamačius pavadinimą noris uždainuoti "Love me, hate me, say what you want about me, but all the boys and all the girls are begging iF U CK aMY" Bet daina visai kitokia. Lėta, lėta, lėta.. lėta. Bet geresnė už kai kurias aukščiau paminėtas dainas.

Womanizer - 6
Kaži ar geresnis už Britnės, nes jos man patiko, bet pama nepatinka jo riebi klaida dainos vidurį. Turi būti "How's it going?", o jis sako "easy going".. Dar jo balsas baisiai plonas ir erzinantis, kad jau geriau Britnė. Iš vis, kam jis šitą dainą įtraukė į albumą?

When Life - 8
Čia buvo viena pirmoji jo dainų, kurias išgirdau. Man ji visai patiko, bet, ji baigias taip netikėtai, kad vėliau galvoji, aš čia klausiau ką ar šiaip esu alkana.. ?

Bendras - 118/15 = 7,8
Jam ryyyškiai nuskilo. Jį gelbėja faktas, kad albume nemažai dainų. Turėjau mažiau rašyt, nes mane, albumas atvirai pasakius, nuvylė. Tikėjaus daug geriau, bet negaliu skūstis, buvo dainų, kuriops tikrai, nuoširdžiai patiko. Tiesa aš jam iš širdies linkiu pasidarbuoti su savo anglų kalbos tarimu, nes atvirai, dabar situacija yra tragiška.

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!