Stand and Deliver

Nežinau kaip, nežinau kur, bet matomai No Doubt šiuo metu ne tik koncertuoja, bet randa laiko ir įrašinėjimams! Oh, kokie darbštuoliai!
Prieš minutėlę ar dvi parsisiunčiau visiškai naują, dar šviečią dainą "Stand and deliver", kuri yra lyg ir įvadas į artėjantį didelį BOOM. (Laukiu, laukiu, laukiu, laukiu, laukiu...!)
Net nežinau, ką pasakyt, nes aš begalo džiaugiuos, kad jie iš tiesų grįžta! (Nors grįžta ir BEP, bet jų įvadinis darbas "Boom boom pow" man nepatiko..)
No Doubt'ų kūryba ir Gwen soliniai darbai labai skirias. Na, gal Gwen ir daugiau atskleidžia savo lyriškąją pusę, bet No Doubt'ai atidirba muzikos prasme. Jų muzika gyva. GYVA! Jei dainoje yra būgnai - tu tikrai girdi būgnus, jei yra gitaros - girdi gitaras, o ne muzikinį mišinį, kuris užpildo foną. Jau bekalbėt apie tą elektroninės muzikos madą. Atsidarykit šaldytuvą ir klausykitės jo burzigimo. Ten tai elektra! Hoho!

Video nėra, youtube tip saugo atlikėjų teisės ir išima kas antrą video, uždėdamas etiket3 "Copyrighted",bet jei kam įdomu, daina čia:



Hip-hip-hoooray!

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!