Po žodžių lietumi...

Net nežinau, kaip išreikšti savo džiaugsmą, nes.. nes.. "Sotto una pioggia di parole" jau.. jau.. ČIA! Aaaahh, mano visuotinė meilė Zerams, kurią buvau šiek tiek primiršusi, grįžo. Yra laaaabai nedaug albumų, kuriuos galėtum sukti ir sukti ir sukti, ir atrodytų, kad kiekviena daina yra nuostabi, ypatinga.. Šis albumas toks. O taip! Ankstesniuose jų albumuose buvo nusistačiusi tokia pozicija, kad porą dainų gerų, dar porą labai gerų, o likusios nelabai. Šitam visos labai geros. Niam niam niam! :D



Viršelis - 10
Išlaikytas jų stilius. Ir pirmuose dviejuose ant viršelio nebuvo matyti pačio Matteo ir Thomo. Pirmajame "Scendi" matėme prievos vaidelį, antrame "Appena prima di partire" - žmogų, laikantį lagaminą. Kas man patinka čia yra tie oranžiniai atspalviai.

Sotto una pioggia di parole - 10
"Po žodžių lietumi". Man patinka, kad dainuoja jie abu, ne taip, kad vienas po kitu, bet kartu. Tas toks balsų choras puikiai klausosi. Pati daina graži, lyriška, tokia nuostabiai itališka. Thomo balsas priedainyje toks labai mmm..

Grazie - 10
"Ačiū". Ko gero mano mėgstamiausia iš tų, kurių dar nebuvau girdėjusi. Daugiau pasižymi Metteo vokalas, o tai man patinka. Jis labiau mėgsta paimprovizuoti. Priedainis ♥. Vien dėl jo klausau ir klausau.. Mmm.. Ko gero nėra nieko, kas man čia nepatiktų.

Volano i pensieri - 9
"Skraidančios mintys". Greitesnis tempas, bet tuo pačiu ir ramus vokalas. Zerų sritis! Bet visgi, mažai užkabinančių vietų. Gal, jei žinočiau žodžius, būtų kiek kitaip jos klausyt, nes žodžiai labai svarbi jų kūrybos schera.

Per Dimenticare - 10
"Pamiršti". Myliu, myliu, myliu šitą dainą. Visų pirma ritmas. Tada prieš-priedainis. Tada ir pats priedainis. Galiu klausyt ir klausyt. O dar žodžiai. Haha, aš juos čia žinau ]:D Viena iš geriausių Zerų dainų "EVER" :D

Ripensandoci - 10
"Apsigalvojome". Tiesą sakant tiksliai nežinau, kaip tiksliai išversti šios dainos pavadinimą. "Ripensare" - apsigalvoti, sangražos dalelytė "ci" rodytų, kad veiksmas integruotas į "mus".. Hmm.. Bet kokiu atveju daina labai gera ir man labai patinka.

L'Infinito E Dietro Lei - 10
"Begalybė yra už Tavęs". Sudarytas toks kosminis įvaizdis, toks įdomus skambesys, bet kaip visada, yra kažkas, kas man patinka ir priverčia klausyt. Vokalas nebe toks ramus, o, atrodytų, tokio pasimetusio, kažko ieškančio žmogaus.

Roma (Che Non Sorridi Quasi Mai) - 10
"Roma (Kuri beveik niekada nesišypso)". Ilgiausia daina albume, labai rami, svajinga, emocionali. Mmmm....

Cos'è Normale - 9
"Kas yra normalus". Dainuoja su kažkokiu kitu žinomu italų daininku, bet aš dabar iš balso negaliu jo įvardinti. Bet girdėtas. Labai girdėtas. Greita, ritminga, puiki daina.

Non Guardarmi Così - 9
"Nežiūrėk į mane taip". Šita kažkokia keista, nes tokia.. nelabai įdomi.

Come La Fortuna - 10
"Kaip sėkmė". Viena iš skambesnių albumo dainų. Labai gražus skambesys, puikiai klausosi. Viena iš geresnių šiame albume.


----
Bendras - 9,7.
Kaip sakiau, yra labai nedaug albumų, kuriuose visos dainos susiklauso labai 'skaniai', bet čia vienas iš tokių.

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!