Guilty Pleasure

Mmm.. Oficialiai. Gražiausių vyrų sąrašas!

1. Mika

"Kaip netikėta!"

Tamsus, švelnus, gilus rudų akių žvilgsnis ir keliukai patys linksta. O dar kur tas šypsnis, kuris priverčia lydytis. Jis tikrai turi kažką tokio, kas dažniausiai priverčia nejučiomis ištarti "Awww". Vidiniu grožiu ir naiviu mąstymų, jis nė kiek nenusileidžia nuostabiai išvaizdai.

2. Remigijus

Aš džiaugiuos, kad jis neįžymus. O taip, jis ko gero vienas iš gražiausių gyvai sutiktų žmonių. Niekada jo nepamiršiu. Aš dabar tikrai labai gailiuosi, kad jį paleidau, nes tas ryšys, kai tu be žodžiu jauti kitą žmogų, kai užtenka tik žvilgsnio, kad suprastum, kad jis jaučia tą patį. Kai kiekvienas žodis, judesys, žvilgsnis yra suprantamas tik mudviem, kai gera tiesiog kartu sėdėti ir tylėti, kai..

3. Brandon Flowers


Bijau, kad čia naujo 'išprotėjimo' pradžia. Na, man jis nėra toks jau ypatingai gražus, bet kad žavus, tai tikrai. O ir dar koks žavus. Kas keisčiausia, toks jausmas, kad kiekvienoj nuotraukoj jis atrodo vis kitaip. Lyg turėtų daug veidų. Kartais žiūri ir galvoji "Čia tas pats žmogus?".

4. Jason Mraz

Net bijau pagalvoti, kas atsitiktų, jei čia nepaminėčiau šio gaidžio*

* taip pavadintas dėl asmeninių priežasčių B)

Ko gero man labiau gražesnis jo vidus, nei išorė, nors prisipažinsiu, praėjusią vasarą, buvau lengvai išprotėjusi dėl jo nosies ir truputį kreivos šypsenos. Man patinka jo dainų žodžiai, jo dėstomos mintys ir idealai (Ne visi). Beje, labai įdomu matyti jo nuotraukas dalytas vos prieš porą metų..

---

Dar galėčiau pasakyt, kad man savotiškai gražūs Hugh Jackaman (O ir net labai), Christian Bale, Sliimy, Sam Sparro (Ir ko tie gražūs vyrai žiūri į kitus vyrus?), Lee Ryan ir taip toliau... (:
---
Įdomus faktas - šitas mano postas 69-as ]:D

7 komentarai (-ų):

Ligita 2009 m. birželio 24 d. 21:28  

O geras, pas tave ir tokie rinkimai vyksta! =) Įdomu koks būtų mano sąrašiukas xDDD

Miglė 2009 m. liepos 1 d. 17:45  

Aš ir kažkur turiu tokį dąrašą sudarius. ;D Bet aišku aš nesielgiu kaip tu ir į gaidžio, pavadinto taip dėl asmeninių priežaščių, vietą nekišu kažkokių visokių. ;o

Foxxy 2009 m. liepos 2 d. 14:56  

Kokių kažkokių? ;oo

Miglė 2009 m. liepos 4 d. 16:41  

Nu Mikų, Remigijų ar Brandonų. ;o Mrazas pirmas turi būt! Nu kai pas tave tai ir antras gali būt, bet ne žemiau.

Foxxy 2009 m. liepos 5 d. 16:20  

(rofl) (rofl) (rofl)
Tu turėtum džiaugtis, kad aš iš vis jį čia įtraukiau :DD Nors gal tau asmeniškai teks sudaryti kokį specialų top'ą xDD

Miglė 2009 m. liepos 6 d. 11:32  

Ką man džiaugtis, čia tu turėtum džiaugtis, nes jei nebūtum jo įtraukus, turętum reikalų su manim. ;oo Sudaryk specialų top'ą, tada atleisiu tau. B)

Foxxy 2009 m. liepos 6 d. 12:56  

Pagalvosiu dar apie šitą dalyką :DD

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!