Taurieji metalai

Dievaži! Kaaaip seniai bebuvau čia ;o Bet buvo tam priežasčių. O ir ne viena. Bet ko gero svarbiausia - neturiu apie ką rašyt. Na gerai, meluoju. Kai nerašiau, su malonumu vis dažniau įsijungiu ir Empire Of The Sun ir Yeah Yeah Yeahs ir Gossip.. Gal kada ir pasidalinsiu įspūdžiais, kuriuos paliko jų muzika. Bet šį kartą gal labiau norėčiau pasidžiaukti tuo, kad aš ir vėl save drąsiai vadinu Mikos fane. Fangurl! (Man ima patikti angliakalbių žargonas :D)
Tai va. Pirmiausia - visi mes buvom/esam/būsim paaugliais. Kiekvienas išgyveną šitą sudėtingą ir keistą gyvenimo periodą. Tik nesakykit, kad nesat svajoje tapti dainininkėmis, aktorėmis ar velniai žino kuom. Nejau niekada, klausydami kokios dainos, neįsivaizdavot, kad jūs ją atliekat? Neverkėt iš juoko? Niekada nesisukinėjot su kėde taip, kad apsisuko galva? Niekada nenorėjot būti kuo nors kitu? Nešokinėjot ant lovos? Neužsidarėt savo kambaryje vien tam, kad netrukdomi niekieno galėtumėte šokti pagal velniškai gerą dainą? Nejau niekada nesijautėt ypatingi?
Visada, kai pasižiūriu šitą klipą, perklausau dainą, vien kai apie ją pagalvoju, noriu padurniuot ir pašokinėt, nes ji velniškai gerai nuteikia. Nes tada jaučiuosi lygiai taip kaip noriu. Kaip paauglė, kuri stengiasi šį savo gyvenimo laikotarpį nugyventi taip, kaip nori. Ir nesvarbu, kaip mus mato kiti, vistiek išliekam ištikimi tik sau. Taip, mes auksinis jaunimėlis. Auksinis!



Mylių Miką, koks jis bebūtų, ką bedarytų, ką begalvotų ir ką bemylėtų. Jis nebando apsimesti tuo, kuo nėra. Jis 100% toks koks yra. Autentiškas, nepakartojamas, originalus, auksinis, mylimas.
Long live, Meeks! We wub ya!♥

2 komentarai (-ų):

Foxxy 2009 m. rugpjūčio 1 d. 00:44  

Woop woop woop! :D

Ligita 2009 m. rugpjūčio 15 d. 14:14  

Ura ura ura :)

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!