"Complete me"

Gerai, albumas. Kaip ir sakiau - analizė. Pirmiausia reiktų pranešti, kad Vincent Frank yra daininkas, DJ< dainų autorius prodiuseris. Tai matosi įrašuose. O jei trumpai apie albumą - šokių muzika, lyriški, nenuvalkioti žodžiai, falsetas ir vualia! Puikumėlis! :D



Viršelis - 6/10
Jis atrodo DAAAUG geriau kitose foto. Daug daug geriau. Ir iš vis, kam dėti foto ant albumo viršelio. Man tai nepatinka. Kažkaip.. sausa :/ Jau geriau atrodė jo EP viršelis. Nors va šitą viršelį galima būti interpretuoti kaip "Paprasta kaip du kart du".

In Step - 8
Ne mano favoritė, bet nebloga. Klausytis galima. Greita, pagaunanti.. Kažkiek labai jaučiasi, kad jis DJ, tačiau tuo pačiu ir kitoks DJ, toks.. savitas, unikalus. Tai kažkaip keistai ir 'kabina'.

Better off as two - 10
Šią daina jau pasidalinau ansktesniame poste. Nežinau kaip jums, bet man ji patinka. Priedainis skamba neįprastai, dainos kompozicija puikiai sudėliota, viskas skamba ok, ok, ok.. Net nežinau ką dar pasakyti. Man patinka, tai 10 :DD

Gotta Boyfriend? - 10
Greita, užvedanti, catchy.. Yeah! Kažkaip gerai susiklauso :D Man patinka. Ech, šita turėtų būti kitas jo singlas. Definetely!

Confusion girl - 10
Kažkaip klausantis atrodo, kad nebūtų žmogaus, kuriam nepatiktų šita daina :D Beje, man šios dainos klipas nepatinka, bet.. kaip jis įsisiurbia į Holly Valance lūpas jo pabaigoje.. ;oo Ech. "Skani" daina :D

Your boy - 9
Nebe tokia greita ir catchy, bet turi kažką, kas man patinka. Gal tai, kad priedainis baigiasi "And P.S - Your boy". Lyg visa daina būtų laiškas. Mmm..

When you're around - 10
Šita irgi galėtų būti hitas. Pilnai :D Man labai patinak jo balsas čia. Iš pradžių jis toks sexy'iškai žemas, o vėliau toks aukštas, mmm.. Tik melodija skamba kažkaip keistai pažįstama...

Wonder woman - 9
Reiktų įsiklausyti geriau, nes dabar bendra visuma, dainos masė, skamba visai neblogai. ką gali žinoti, gal smulkiai ir atydžiai išklausius ji taps visai visai nebloga :D Bet dabar man visai patinka.

Complete me - 10
Titulinė daina. Hmm. Iš pradžių lėtoka,net atrodo, kad girdėsi kokią akustinė dainą, bet vėliau tempas įsivažiuoja. Man patiko toks efektas. O ir žodžiai gražūs. Piredainis labai labai. Vien dėl jo galima klausyti, nesirūpinant visu kitu dainos turiniu. Gražu.

Vacan Heart - 9
Jaučiu 80s dvasią. O taip. Šiaip ne pati mano mėgstamiausia, bet kausant susiklauso gan gerai. Jis galėtu su tokia daina važiuoti į Euroviziją. Kažkaip tokio tipo daina.

Done Done - 9
Kaip Agnė pasakytų "Pjauna". Gerai klausosi, jei būtų pridėta daugiau 'bumčikų' ir tempo, būtų įdealu šokti :d

Time Will Tell - 10
Viena iš mano favoričių. Priedainyje jo balsas.. ♥ Man patinka. Yea, yea, yeah :D

Run Away from Trouble - 8
Toks jausmas, kad šita daina albume tik todėl, kad pritrūko vietos, o įdėti nebebuvo ko. Lėta ir kažkaip keista. Bet gal po daugiau klausymų ji atsiskleis. Beje, ech.. vėl falcetas.
--

Bendras - ~9
Sakiau, kad albumas geras :D Įrašau Frankmusik į savo mėgstamiausių sąrąšus. Neaplenks jis ir mano gražiausių vyrų sąrašo. Hehe :DD

1 komentarai (-ų):

Ligita 2009 m. rugpjūčio 15 d. 14:11  

Cha, tiesą sakant, man labiausiai girdėta kaip tik ir yra toji "Confusion girl" x))

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!