Pirmas 2010 įrašas..

*Nupučia gausų dulkių sluoksnį ir bando susiimti į rankas*
Senokai čia, t'sakant, bebuvau.

Neimsiu analizuoti praėjusių metų (Nors gal vertėtų. Tada būtų lengviau susimąstyti ko noriu iš 2010), bet gal paminėsiu porą geriausių dalykų. 2009 nebuvo patys nuostabiausi metai. Na, bet ir ne patys blogiausi. Svajonių neišpildžiau, tačiau ir didelių nuosmukių neturėjau. Plaukiam pasroviui. Valgau šokoladą su alumi ir atrašinėju į žinutės twitteryje su tekstu "Tau ryt bus blogai". Noriu pasiausti, bet lieka tik toks būdas. O kas belieka, kai iš nuobodulio net nesižiūri "Chorų karai". O gal čia todėl, kad Jurijaus Smorigino nėr. Man jis patinka.

---
Pirmą metų įrašą dedikuosiu tai pačiai personai, kuri buvo paskutinė pernai. Ir man vienodai, jei bus manančių "O bože moi, vėl Florencija". O aš ją gal platoniškai įsimylėjau. Čia jos pirmieji bandymai dainuoti su grupe, kurioje ji tada priklausė, Ashok. Deja, ji nebuvo lead vokalas (Deja), bet čia situacija kaip su Fergie iš BEP, turi būti dainų su moterišku šarmu.





Su didžiausiu, dideliausiu ir nuoširdžiausiu nekantrumu laukiu ko nors naujo iš jos. Singlo, EP, albumo.. Taaaaaip, tampu Florence geek. But I'm fookin' proud of it!

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!