Alice

Aš labai labai labi labai laukiu kada pagaliau bus galoima išvysti Tim'o Burton'o (Dievaži, tas žmogus yra genijus! Žemai lenkiuosi jo begaliniai fantazijai) pastatytą "Alisos stebuklų šalyje" ekranizaciją. Įspūdingas aktorių sąrašas, kostiumai, makiažas, o ir pats Timas Burnonas negali prašauti pro šalį!

Šiandien klaidžiojau po last.FM (O tai yra visai neblogas užsiėmimas, kai nėra ką veikti..) ir radau vieną dainą. Tiesa, sudomino dainos autorius. Avril. Nagi nagi, ką ji čia sumąstė? Ogi last'as rašo, kad ji ne tik pati pasiprašė, kad Burtonas jos dainą įtrauktų į soundtracką (O kartais ne autorius turi prašyti, kad grupės filmui kurtų dainas?), bet ir pati ją parašė! PATI! Nuo pradžios iki galo! WOW! ;o Suprantu, kad yra dvi atlikėjų grupės - tie, kurie kuria ir moka savo šedevrus atlikti, ir yra tokių, kurie nekuria, bet turi gerą balsą ar, tarkim, išvaizdą, reikalingą tam kūriniui atlikti (Nu kad ir Olialia pupytės. Nuvalysiu batus tam, kuris man įrodys, kad jos turi talento (Gamtos duoto talento)). Bet ką aš žinau.. Aš viena nematau ko nors tokio labai "WOW" Avril parašytuose (PAČIOS!) dainos žodžiuose, nei pats atlikimas jokio didesnio įspūdžio nepaliko.. Gal aš rimtai per daug prieš ją nusitačiusi, bet nematau dėl ko reiktų alpti. Gal, kaip soundtrackui, daina ir netokia bloga..




Tikiuosi, kad ji bent klipą šiai dainas susuks kaip reikiant. Norėčiau pamatyt daug pompastikos, kaip pridera tokio žanro klipams/filmas/ bet kažin ar jai pavyks persjauti Gwen "What you're waiting for?" taippogi kurtą "Alisos syebuklų šalyje" motyvais. Pagyvensim ir pamatysim ar toli gali spjauti panelė Lavigne.

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!