Hurricane Drunk



Hurricane Drunk - naujas Florence + the machine singlas paruo6tas didžiajai muzikos klausytojų auditorijai. Asmeniškai man ši daina viena iš jos favoričių. Todėl laukiu nesulaukiu pamatyti video! Nors, aš būčiau tiesiog ėmusi šokinėti iš džiaugsmo, jei ji būtų pagalvoju, apie "Howl" išleidimą, bet šitą nusivilimą pasiliksiu sau.













Jau dabar iš šių foto, darytų "On the set" matau, kad video bus nieko panašaus į tai, ką aš įsivaizdavau :D Kiekvieną kartą, kai klausau šios dainos, man prieš akis atsiveria niūriai pilnas baras, smarakdinė žalia spalva ir daug daug stiklo šukių. Florence viso šito chaoso vidury, su skaisčiai raudonais besiplaikstančias plaukais, stebi, kaip vyrukas salės gale meiliai bendrauja su šviesiaplauke mergina. Dar daugiau smarakdinio tviskesio ir šukių. Maži, blizgantys ir smulkūs stikiukai apakina lyg tūkstančiai saulės zuikučių, tarsi sidabrinis lietus užlieja grindis...

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!