The Lovely Bones

Koks nuostabus, nuostabus, nuostabus filmas!
Dabar jau rimtai suabejojau, kam atiduosiu savo simpatijas šiuometiniuose oskaruose - Avatarui ar šiam filmui.



14-metė Siuzi Salmon gyvena gražų ir džiaugsmingą gyvenimą. Turi didelę mylinčią šeimą, hobį, kurio mėgaujasi, berniuką, kuris atsako į jos jausmus... Koks gražus tas gyvenimas : ))
Tačiau ji taip džiaugiasi gyvenimu, kad nė nepastebi, kad yra kažkieno stebima. Kaimyno. Jo galvoje jau kirba planas pastatyti mergaitei požeminį bunkerį, ją ten prisivilioti ir... Planas pavyksta. Mergaitė susidomi apžiūrėti naująją slėptuvę, o vidury šio malonaus vizito supranta, kad niekada iš čia nebeišeis. Staiga ji atsibunda nuostabiame pasaulyje. Tobulame pasaulyje. Kažkur tarp rojaus ir žemės. Rojus jau pasiekimas ranka, tačiau ji negali išeiti nesutvarkiusi reikalų žemėje.



Tikrai labai gražus filmas. Žiūrėdama tarilerį galvojau, kodėl jie neslepia, kas yra žudikas? Juk tokiuose filmuose dažniausiai žudiką sužinome filmo pabaigoje, bet.. ne tai čia svarbiausia :))
Nors filmas ganėtinai ilgas (~2val), bet nujaučiu, kad aš jį žiūrėsiu dar ne vieną ir ne du kartus :))

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!