Travelling Like The Light

Wow, nemaniau, kad taip būna, bet čia yra The most underrated artist everhhh!!. Last.FM jau senokai man ją siūlė klausyt, bet aš nueidavau, pažiūrėdavau jos foto, mintyse pagalvojadavau "Pff.. dar viena *superstar*" ir tuo mano pažintis su ja baigdavosi.
Šiandien mintyse perkračiau savo klausomas dainas/atlikėjus ir pamaniau, kad seniai pas mane nesiautė nauji muzikiniai vėjai. Tai nuėjau į Last.FM, įsijungiau savo recommendations ir žiūriu - VV Brown. Ahh, tiek to, nenumirsiu. Nuėjau į youtube ir pažiūrėjau vieną, antrą, trečią, omg ir ktevirtą jos video ir "Oba, o ji pavaro". Aha, siunčiam albumiuką. O va ir atsiuntė! w00t! Klausom. Mm.. jooo. Kuriam laikui ji puikiai susiklausys :D



Viršelis - 6

Nežinau, ar čia oficialus viršelis, visgi aš apie ją nieko daug neradau, nes jos ne taip daug ir klauso. Na, bet jei vertint šitą, tai pirmiausia - ji man, kaip moteris moteriai, nėra labai jau daili ar šiaip patraukli. Nesu racistė, kiti juodaodžiai man net labai dailūs, bet ji.. nežinau. Nu žodžiu. Dar ta spalva. Nei ateivė, nei zombis, nei šiaip dažais apsipylusi.

Quick Fix - 10
Tik įsijungiaau ir išgirdau "Weeeehhh!". Bet vėliau tas visas pasisuko į kojas kilnojantį "Hey honey, honey..". 60s. Sweet. Trumpa, greita, kvepianti sentimentais. Ne iš tokių, slepiančių gilesnę potesktę, bet jei kas linkęs prie 60s ir twisto.. Rrawr. Šiek tiek primena Aguileros "candy man".

Game Over - 9
Tokia total-hit-making dainuška. Po poros klausymų ji tampa visai nebloga, o dar po kelių jau visiškai klausoma. Pirma man ji pasirodė kiek keistoka, net nuobodi. Bet su laiku ateina ir protas. Ir skonis.



Shark In The Water - 10
Va šita man ko gero pirmoji krito tiesiai į ausį ir iš kart patiko. Tokia lengva, vasarą menanti daina, prašanti suktis on repeat. O beto, dviprasmybė man visada patiko. Kuo jų daugiau, tuo geriau.



Leave! - 10
Labai smagi pradžia. Vadina - pusė darbo. Iš kart greitas tempas. Tai turbūt greit taps VV vizitine. 66s tempas ir vėlgi twistas. "'Cuz youre stupid and you know you gotta do it LEAVE!"
Haha, totally fit!



Bottles - 9

Įdomi, tačiau man matomai trūksta klausimo, kad ką daugiau pasakyčiau. Nors nuo pat pradžios patiko ta lyg ir skaičiuotė, naudojama priedainyje. Panašiai kaip per Blue - All rise (One for the money and free ride, there's two for lies and...) Peržiūrėjus lyricus, pamatai, kad buteliai čia yra panaudoti perkeltine prasme. Iš tiesų ten kalbama apie vyrus, tačiau su happy endingu :)

Sitting on the car seat
Six by the back street
Five on the concrete (How many bottles on the...)
Four by the window
Three in the shadow
Two only but
You're my one only bottle on the wall.


Crying Blood - 10
Trumpa, greita, tokia uh uh. Šiek tiek creepy, but klausant Florence muzikos, čia tik pumpurėliai. Einam šokti? :das:



Back In Time - 8
Lėtesnė, ramesnė, lyg pusiaukėlė atsikvėpimui. Daugiau bliuzinis variantas, su geru beat'u backgrounde.

I love you - 8
Pianinas pradžioje nuskamba šiek tiek gąsdinančiai. Ne mano skonio, tokia.. per daug lėta baladė. Tik patiko, kaip ji taria "I love you" :))

L.O.V.E - 9
Pavadinimas nuteikia pesimistiškai. "Ir vėl?". Bet pirmi akordai man patinka. Crazy VV is back.

Everybody - 10
Kiekvieną kartą, kai pamatau taip besivadinančią dainą, į galvą ateina tik vienas "Čia turbūt Backstreet boys coveris!" Deja, ne šį kartą :( Bet šita irg gera. Man patinka. Pilnai įsivaizduoju save dažnai klausant šitos dainos.

Crazy Amazing - 9
Tokia awww.. :)) Labai mielai skambantis priedainis, o ir pati daina labai miela, sakyčiau. Daugiau kaip ir nieko neturiu pasakyti :D

Travelling Like The Light - 9
Titulinė. Savaime suprantama turi būti geriausia ar bent į tą pusę. Šiaip tikrai gražu :))

Bendras - lyyyygia 9 :))

Ant pabaigos priringau, bet tikrai I highly recommend her ;))

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!