Congratulations!

Ah, MGMT. Jau praėjo geros pora savaičių, kaip klausau šį albumą, bet vis pasigardžiuodama laikau jį ant liežuvio galo ir negaliu nuryti.



Andrew ir Benas paaugo. Prisiminus jų pirmuosius albumus ("Climbing to New Lows" kaip The Management ir "Oracular Spectacular" jau kaip MGMT) šis visiškai skiriasi. Ko gero kiekvienas savo muzikiniame arsenale turėjo "Kids", "Time to pretend" ar "Electric feel". Šiame albume tokių užvedančių dainų nebėra. Daugelis MGMT fanų ir nusivylė šiuo nauju jų darbu, bet jie tik dar ieško savęs ir savo skambesio.

Congratulations - Šios dainos dėka išmokau pagaliau parašyti šį žodį! Kiekvieną kartą pradedu "Congr.." ir baigiu "..ats!". Congrats kiečiau, bet dabar aš jau kieta. CONGRATULATIONS!

Flash Delirium - Drąsiai galiu sakyti, kad tai mano mėgstamiausia daina albume. Po pirmos perklausos, galvoje skambėjo tik "What the..?", bet 3-4 kartais ir užkimbi. Ši daina yra narkotikas. Ji apie viską ir kartu apie nieka. MGMT išsivadavimas nuo to elektrinio ungurio, kuris laikė juos visą "Oracular Spectacular" laikotarpį. Beje, antra dainos pusė yra geresnė nei pirma, bet visa daina yra tobulybė. ♥

I Found A Whistle - Nejučia prisiminiau jų hobitišką įvaizdį. Arba prieš akis iškyla "Žiedų valdovo" fragmentai. Elfai su švilpynėmis sukinėjasi alpink, barstydami lengvus melsvus blizgučius nuo savo sparnelių.. Iki tos vietos, kur Andrew balsas paskelbia "Yeah, I've got a pistol, that's aimed at your heart". Net ir pasakų šalyje tai pasitaiko. Didelis choras pabaigoje užliuliuoja, nori užsimerkti ir skristi kartu..

Siberian Breaks - 12:09. Daugybė mažų dainų fragmentų viename. Tiesą sakant, man dar reikia laiko įsiklausyti, ką norima pasakyti šia daina, bet žemas Andrew balsas puikiai tinka groti fone.. Primane "Metanoia".

Brian Eno - Man kažkodėl kyla Billy Browno asociacijos pažvelgusį pavadinimą. Bet šita tikrai jėgiška. Greita, pikta. Viena iš mano favoričių.

Lady Dada's Nightmare - Pamačiusi šitą ėmiau žvengti. "Visiškai" neakivaizdi daina apie Gagą. Daina be žodžių, tik melodija. Pabaigoje girdėti kažkieno klyksmas. MGMT fanai juokauja, kad tai Gagos dainavimo parodija, ty, klykimas.

It's Working - Šita irgi viena iš mano favoričių. Planuojamas antras albumo singlas. Deja, aš šitos dainos nematau, kaip singlo. Bet ką gali žinoti, gal padarys tokį patį įdomu klipą, kaip "Flash Delirium".

Song For Dan Treacy - va šitą įsivaizduoju kaip singlą. Linskma, greita, melodinga.. Šita tikrai antroje vietoje po "Flash Delirium". "He made his mind up. Heee maaade hiiis miiind uuup".

Someone's Missing - Vėlgi lengvumas, siūbuojančios pievos ir melsvas dangus. Tikrai puiki pabaigiamoji daina.

---
Taaip, perskaičiuojam.. albume tikrai tik 9 dainos. Gaila. Albumas tikrai geras. Toks skanumyyyynas. Niam ♥

2 komentarai (-ų):

WEB SHERIFF 2010 m. balandžio 4 d. 21:33  

WEB SHERIFF
Who You Gonna Call
Tel 44-(0)208-323 8013
Fax 44-(0)208 323 8080
websheriff@websheriff.com
www.websheriff.com

Hi Komiksuose,

On behalf of Columbia Records and MGMT many thanks for plugging "Congratulations" on your site (street date 13th April) ... .. thanks, also, on behalf of the label, management and artist for not posting any pirate links to unreleased (studio) material and, if you / your readers want good quality, non-pirated, preview tracks, then a full length version of "Flash Delirium" is available for fans and bloggers to link to / post / host etc at www.whoismgmt.com/ ... .. for further details of the new album, on-line promotions, videos and 2010 shows, check-out the official site, as well as the artist's MySpace at www.myspace.com/mgmt and YouTube channel at www.youtube.com/user/mgmtmusic ... .. and keep an eye on these official sources for details of further news, preview material and on-line promotions.

Also and as a goodwill gesture to fans and bloggers, an exclusive preview stream of the full album is currently available via the band’s website at www.whoismgmt.com ... .. this is for hyper-linking ONLY and for streaming by fans directly off the band’s official website, so please reciprocate this goodwill gesture by NOT ripping or embedding these files.

Thanks again for your plug.

Regards,

WEB SHERIFF

Foxxy 2010 m. balandžio 5 d. 13:57  

You're welcome :))

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!