Plastic Beach

Gyvenime niekada nebuvau Gorillaz fanė, bet taip jau nutiko, kad mano ausis pasiekė šitas albumas. Lygiai prieš savaitę ir dvi dienas, pas draugą namuose, kaip fonas, buvo paleistas šitas albumas. Žinau, kad jis neišrankus muzikai, tai jis ir leptelėjo "Aj, čia šiaip aš. Parsisiunčiau paklausyt." Po keleto to albumo perklausimo jau ėmiau sakyt "Ė, girdi, šitą dainą aš jau girdėjau." o jis taip leptelės "Žiūrėk, gal nuo šiandienos ir Gorillaz pradėsi klausytis?" o aš taip "Neeee, nemanau..", bet jūs tik pažiūrėkit ;o Taip, aš esu silpnas žmogus, o ir berniukas visai nieko. Kodėėl gi ne? ;o



Man visada patiko Gorillaz animaciniai veikėjai. 2D, Murdoc, Russel and mažoji Noodle. Prisimenu, kai būdavau jaunesnė, pagalvodvau "O kaip fainiai, pieštinė grupė!". Iš tiesų, man taip net įdomiau. Atlikėjas gali save susikurti kokį tik nori. Jis neturi būti toks koks yra, jis gali būti toks, koks nori būti. O ir beje, gerbėjai tave mylės ne už išvaizdą, bet jie iš tiesų žiūrės į muziką. (Na, nebent yra atsidavę anime fanai >.<)
Pagrindinė albumo tema - žmonių žala gamtai. Beveik kiekvienoje dainoje galime išgirsti žodį "Plastic", o jis yra ir albumo pavadinime. Man labai patiko ši idėja. Būdami tokie popoliarūs, jie prisideda prie pasaulio išsaugojimo plaudami smegenis fanams. Įdomu, kiek iš jų atmerks akis ir apsižvalgys aplinkui?

Nenorėčiau apie kiekvieną dainą šnekėti atskirai, nes jos visos susijusios tik tematika. Skiriasi jų žanrai (Nuo tikrai sunkaus rap iki nuostabiai pavėjui nešančios melancholijos), taip pat kiekviena daina turi savo atlikėjus (Vieną dainą įdainuoja Snoop Dog). Tai lyg viena didelė (albume 16 dainų) atlikėjų peticija, tačiau visumoje albumas labai geras.
Dabar galėčiau net išskirti savo favorites: "Rhinestone Eyes", "Superfast Jellyfish", "Empire Ants", "On Melancholy Hill". Visos dainos savaip originalios ir įdomios. Negalima praklausyti nė vienos.

Manau nesuklysiu prognozuodama, kad šis albumas tikrai taps vienu iš geriausiu išleistų šias metais. Na, jei ne metų albumas, tai kažkur netoli jo.

6 komentarai (-ų):

Karolina 2010 m. balandžio 4 d. 10:30  

"o ir berniukas visai nieko", bet berniuko neparodė -.-

Foxxy 2010 m. balandžio 4 d. 14:07  

Čia ne kiekvienam toks vaizdelis ;o

Karolina 2010 m. balandžio 4 d. 17:38  

tipo ne man?! :oo

Foxxy 2010 m. balandžio 4 d. 20:17  

Jo xDD

Karolina 2010 m. balandžio 5 d. 11:29  

:oooo
Nu ir gerai! Ir aš neparodysiu tada tau, kai Mika man ant maikės pasirašys! :oo

Foxxy 2010 m. balandžio 5 d. 13:58  

xDDDD

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!