Sulaukėm!

Lietuvaičiai Mikos fanai gali lengviau atsipūsti. Pagaliau. Po daugiau nei triejų metų laukimo mūsų begalinis fanatizmas atsipirks - mes pamatysim savo berniuką, kuris žinojo per daug.
Dabar klausau PdP koncerto įrašą, žiūriu video ir galvoju, ar mūsų gig'e taip bus? Žinoma pirmiausia nebus masivios scenos, net stadiono, milijoninės minios, Chio, Seranayde.. tačiau ar bus blizgučių lietus ir nepaklusnus kelnių užtrauktukas? Ar Mika trykš energija ir žybės laime akimis? Ar jausim jo kaifą scenoje? Ar pamatysim, ar šį kartą jis depiliavo krūtinės plaukus ar ne? O ar iš vi jo sulauksim?
Pasižadėjau sau labai neįsisvajoti, kol dar pats Mika nepaskelbė oficialių datų ar kol rankose nelaikysiu bilieto so keturiomis didžiosiomis raidėmis "MIKA". Bet jau dabar galvoje pilna minčių.

Įdomu, ar jis čia atvyks su savo "The Imaginarium" turu? Bet pagalvojus, kad koncertas čia vyks gryname ore (ane?), tai ko gero nelabai.. Ech. O aš norėjau bet panašios akimirkos į šią.



Bet pas mus jų bus net dar geresnių B] (Pabudo mano optimistiškoji pusė).
Bet kokiu atveju, esu labai labai laiminga pagaliau gavusi progą bent pasvajoti, kaip ten būtų, jei būtų. Bet bus. Bus. Nes aš jį per daug myliu. ♥

Žinau, Karolina norėjo mano minčių apie tai, bet kai aš jau įsizantazuosiu, manęs nesustabdysi :D

6 komentarai (-ų):

Karolina 2010 m. balandžio 4 d. 10:25  

(rofl) Video (rofl)
Už PdP užtrauktuką geriau :DD

Foxxy 2010 m. balandžio 4 d. 14:06  

Taip ir maniau, kad tau patiks tas xDD

Karolina 2010 m. balandžio 5 d. 12:33  

Aš tai nebūčiau jo traukus B)

Foxxy 2010 m. balandžio 5 d. 13:59  

Būtum palikusi vargšą įstrigusi šiukšliadėžėj? ;o xD

Karolina 2010 m. balandžio 5 d. 16:04  

A jam ten linksma visai (angel)

Foxxy 2010 m. balandžio 6 d. 21:05  

Joo, laimės pilnos kelnės :D

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!