It gets Better

"Billy Lucas was just 15 when he hanged himself in a barn on his grandmother's property. He reportedly endured intense bullying at the hands of his classmates—classmates who called him a fag and told him to kill himself. His mother found his body.... I wish I could have talked to this kid for five minutes. I wish I could have told Billy that it gets better. I wish I could have told him that, however bad things were, however isolated and alone he was, it gets better.

"But gay adults aren't allowed to talk to these kids. Schools and churches don't bring us in to talk to teenagers who are being bullied. Many of these kids have homophobic parents who believe that they can prevent their gay children from growing up to be gay—or from ever coming out—by depriving them of information, resources, and positive role models.

"Why are we waiting for permission to talk to these kids? We have the ability to talk directly to them right now. We don't have to wait for permission to let them know that it gets better. We can reach these kids."





http://www.youtube.com/user/itgetsbetterproject

Take it off

Labai dažnai tenka girdėti, kad Ke$ha yra "nelygis". Nu tip jos yra gėda klausytis. Umm? Kodėl? Dėl savo "wasted" etiketės? Čia jau jos reikalas. Bet, per=i8r4jusi kr8v1 jos interviu, pama2iau, kad ji net labai smagus =mogus. Aš nemanau, kad Ke$hos klausymas yra labai gėdingas dalykas. Tiesą sakant, ji turi gerų dainų!
Čia mano mėgstamiausia Ke$hos daina. Tiesa, kai dar nebuvo pasirodęs klipas. Toks vaizdas prieš akis, šiek tiek sumaišo kortas. Bet.. take it off!

Who's that chick?

It's Rihanna!
Norėjau tik pasakyti, kad man labai patinka "raudonoji" jos versija (Raudonplaukės <333) taip pat šio klipo spalvų paletė. FUN! :D

Umm.. niam niam!

Katy naują albumą pirkčiau, ko gero, vien dėl to, kad jis kvepia! o.O
Aš jau gundaus.. Mmm.. ]:D

Teenage Dream?

Nuo paskutinio posto taip daug kas įvyko ;o Va ką tik įsipjoviau į pirštą ir niekaip negaliu sustabdyti kraujo. Bet buvo ir didesnių įvykių.
Pamačiau Miką. Sakinuke tik du žodeliai, bet.. Kiek daug jie man reiškia. Reikėjo man iš kart po gigo parašyt čia, bet tai ko gero darysiu, gal metinių proga. Nuskambėjo kaip pažadas, kurio greičiausiai neišpildysiu, nes užmiršiu šio blogo spaltažodį ar dar koks velnias įskiš. Gal net Mika himselh (Nu aš neprarandu vilties :DD )
Antra. Įstojau į anglų filologiją. Visiem, kam pasakau, tik ir sako - "Kąą? Nebe į menus? Kodėl?". Todėl, kad aš ne menininkė. Mano tėtis yra menininkas. Aš tik mėgėja. Ir velnioj, nors man ir patinka paspoksot į pavaikslius, vartyti tėčio užrašus ir kažką papaišaliot. Aš savęs tinkamai dar nerealizuoju, o ir šiaip - koks čia pragyvenimas iš meno? Skaudančia širdimi metu saviraišką ir imsiuosi antro mėgstamo dalyko - Anglų kalbos. Ech.. bijau.
Tračia. Nuo rudens vaidensiuosi Klaipėdoje. Praeis oho kiek laiko kol priprasiu, bet Klaipėda man visada patiko, o ir jūra čia pat, tai gal susitvarkysiu. Tikiuosi. Jei ką, Plungė ne taip toli :DD

---

O dabar grįžtant prie senų tradicijų, turiu šviežienų. Katy Perry ką tik iškeptą albumėlį. "Teenage Dream"



Kad ir kaip keistai skambėtų ar atrodų, bet.. albumas labai solidus ir brandus. Katy išaugo iš eksperimentų bučiuojant mergaites ir pagyrių Vegase. na, bent jau šiek tiek.
Dainų žodžių prasme, Katy laaaabai pasistūmėjo į priekį. Nežinau, užsiiminėjo rašymo kursais, pavartė žodyną ar šiaip sulaukė labai rimto įkvėpimo. Arba beprotiškai įsimylėjo. O taip, geričiausiai taip ir bus. Daugybė dainų dvelkia noru tam vieninteliai išsakyti tauriausius jausmus. Kad ir titulinė "Teenage dream". Nežinau kodėl, bet aš šią dainą įsimylėjau vos tik išgirdusi. Ji turi kažką, kas kabina. Gal tai, kad visą vasarą buvau apimta panašaus jausmo. Bet visi kažkada atsibundam! Bet, kaip ten bebūtų, aš tik pačios geriausios nuomonės apie šią dainą.



Tarp mano favoričių yra ir daugiau dainų, antraip taip neliausinčiau šio albumo. Tai ir "E.T.", nors ji šiek tiek keista, nes geras meilužis lyginamas su ateiviu, nežemiška būtybe, bet uch, tada jis turi būti velniškai geras. Taip pat "Firework", "Circle the drain", "Pearl", "Who I am living for?".
Daina "Peacock" man kelia dvejopas emocijas - juoko priepuolį ir šleikštulį. Ji net nedviprasmiška! Rėžiama tiesiai šviesiai. Bet man patinka, kad daina albumui suteikia šiokį tokį šarmą. Kažkaip nujaučiu, kad sulauksim singlo. Žmonėms patinka tiesmukiškumai.



All in all, sakyčiau čia yra geriausias Katy darbas. Brandus, lyriškas, skambus, šmaikštus. Perriškas. Sakyčiau, gal net geriausias 2010 metų darbas, bet dar nuo tokio komentaro susilaikau. Galvoje dar sukasi šį titulą duoti MGMT albumui, o gal dar reik sulauksi Brandon Flowers albumo. Pažiūrėsim kaip ten bus :))

Sir Gaga

Gerai, jei Gaga iš tiesų būtų vyras,aš jį imčiau B)
O ką? He's hot B)










Bet.. gal ir gerai, kad ji visgi metoris :)) ;o

We're all in misery.. :(

Jau seniai nema2iau tokio klipo. Ir man nuoširdžiai jis patinka. Net labai. Gal todėl, kad matau save tos merginos vietoje. Na, netrankančią tą vargšą su tualeto durimis, bet apskritai.. imančią viršų B)
Aš kandžiojuosi. Ir labai B))


Raday šitą B. tumblre ( http://elethi.tumblr.com/) ir pamaniau, kad iš tuo nuobodulio padarysiu.
Paryškinti dalykai apibūdina mane, pasvirę visiškai visiškai man netinka.




I am:
Happy. Sad. A good friend. Adventurous. Shy. Confident. Procrastinating. Male. Bored. Anxious. Clumsy. Sociable. Always punctual. Selfish. Intelligent. Funny. Female. Sarcastic. Insecure. Sick. Beautiful. Articulate. Loud. Kind. Even tempered. Honest. Short. Tall. Medium height. Proud of myself. Loving. Witty. Down to earth. Outspoken. Determined. High-maintenance. Pretty. Assertive. Organized. Selfless.

I have:
Brown hair. Brown Eyes. Blue Eyes. Curly hair. Long fingernails. Braces. Chipped nail polish. Hourglass shape. Long legs. Straight hair. A side-fringe. Long eyelashes. Sore feet. Freckles. Dark skin. Medium skin. Green eyes. Blonde hair. Dyed hair. Short legs. Red hair/Brown. Big boobs. Rosy cheeks. Wavy hair. Black hair. Small-ish waist. Tattoos. Piercings. Big ears. Short hair. Soft skin.

I love:
Flowers. Kisses. Summer. Coffee. The rain. Candles. Incense. Late night talk shows. Insects. Hugs. Attention. The beach. Chocolate. Music. Beanies. Harry Potter. Twilight. Facebook. Black and white photos. Sleeping in. Driving. Narrating my pet’s thoughts. Opening gifts. Buying gifts. Halloween. Cute texts. Apples. Compliments. Country music. Hip hop. Sushi. Sports. Art. Singing. Seeing my loved ones happy. Surprises. Sunsets and sunrises. Skinny dipping. Horror movies. Simon Cowell. Family Guy. Garlic. Hearing somebody talk in their sleep. Being right. KFC. Abstract photography. Concerts and festivals. Tanning. Oversized t-shirts.

I would love to be a:
Police officer. Lawyer. Doctor. Teacher. Fruit picker. Mother. Greenpeace volunteer. Hippie. Movie director. Groupie. Rockstar. Footballer’s wife. Therapist. Singer. Actress. Diving instructor. Lottery winner. Company owner. Housewife. Nurse. Builder. Race car driver. Website developer. An inspirational talker. Music teacher. Artist. Chef. Makeup artist. Hairdresser. Restaurant owner. Homeless shelter volunteer. Fitness trainer. Vet. Radio show host. Band manager.

I like to eat:
Fruit. Vegetables. Fast food. Sushi. In bed. Rice. Sandwiches. Subway. Chicken. Cakes. Seafood. A lot. Pasta. Rice crackers. When I’m bored. Cheese. Ice cream. Garlic bread. Peanut butter out of the jar. Eggs. Lots of ethnic foods. Pancakes. Honey. Lunch. Bread crusts. Low calorie foods. Soy products. Gluten free products. Only when I’m hungry. Toast. Breakfast. Pizza. Noodles.

I dislike:
Cold mornings. Baths. People dissing my taste in music. People in front of me walking really slowly. Having my personal space invaded. Cleaning. Going to bed early. Wine/beer. Religion arguments. Coffee. The beach. Rain. Children. Having my photo taken. Drama. Gossiping. Hip hop. Cooking shows. Drugs. Cats. People singing happy birthday to me. Selfish people. Social networking sites. Swimming. Snow. Eminem. Seafood. One word text messages. Awkward silences. Alarm clocks. Hypocrites.

Alejandro

Negi negi.. Lady Gaga susiFAILino? ;oo

Taaip. Nes čia total EPIC FAIL.
Aš giliai nusivylusi. Nėra Jono Arkelundo už kadro - nėra klipo ;// Faktas.

B.B. Homemaker

It's Honey B.


Dar nežinau ar man patinka. Ir.. ir .. vietomis ji atrodo kaip Rihanna :|

117 dienų.

Tiek šiai dienai liko iki svajonės išsipildymo.



Šone ( --> ) įdėjau countdown'ą, kad prailgtų laukimas ir kasdien pagalvočiau "Die, dar tiek daaaug".

Congratulations!

Ah, MGMT. Jau praėjo geros pora savaičių, kaip klausau šį albumą, bet vis pasigardžiuodama laikau jį ant liežuvio galo ir negaliu nuryti.



Andrew ir Benas paaugo. Prisiminus jų pirmuosius albumus ("Climbing to New Lows" kaip The Management ir "Oracular Spectacular" jau kaip MGMT) šis visiškai skiriasi. Ko gero kiekvienas savo muzikiniame arsenale turėjo "Kids", "Time to pretend" ar "Electric feel". Šiame albume tokių užvedančių dainų nebėra. Daugelis MGMT fanų ir nusivylė šiuo nauju jų darbu, bet jie tik dar ieško savęs ir savo skambesio.

Congratulations - Šios dainos dėka išmokau pagaliau parašyti šį žodį! Kiekvieną kartą pradedu "Congr.." ir baigiu "..ats!". Congrats kiečiau, bet dabar aš jau kieta. CONGRATULATIONS!

Flash Delirium - Drąsiai galiu sakyti, kad tai mano mėgstamiausia daina albume. Po pirmos perklausos, galvoje skambėjo tik "What the..?", bet 3-4 kartais ir užkimbi. Ši daina yra narkotikas. Ji apie viską ir kartu apie nieka. MGMT išsivadavimas nuo to elektrinio ungurio, kuris laikė juos visą "Oracular Spectacular" laikotarpį. Beje, antra dainos pusė yra geresnė nei pirma, bet visa daina yra tobulybė. ♥

I Found A Whistle - Nejučia prisiminiau jų hobitišką įvaizdį. Arba prieš akis iškyla "Žiedų valdovo" fragmentai. Elfai su švilpynėmis sukinėjasi alpink, barstydami lengvus melsvus blizgučius nuo savo sparnelių.. Iki tos vietos, kur Andrew balsas paskelbia "Yeah, I've got a pistol, that's aimed at your heart". Net ir pasakų šalyje tai pasitaiko. Didelis choras pabaigoje užliuliuoja, nori užsimerkti ir skristi kartu..

Siberian Breaks - 12:09. Daugybė mažų dainų fragmentų viename. Tiesą sakant, man dar reikia laiko įsiklausyti, ką norima pasakyti šia daina, bet žemas Andrew balsas puikiai tinka groti fone.. Primane "Metanoia".

Brian Eno - Man kažkodėl kyla Billy Browno asociacijos pažvelgusį pavadinimą. Bet šita tikrai jėgiška. Greita, pikta. Viena iš mano favoričių.

Lady Dada's Nightmare - Pamačiusi šitą ėmiau žvengti. "Visiškai" neakivaizdi daina apie Gagą. Daina be žodžių, tik melodija. Pabaigoje girdėti kažkieno klyksmas. MGMT fanai juokauja, kad tai Gagos dainavimo parodija, ty, klykimas.

It's Working - Šita irgi viena iš mano favoričių. Planuojamas antras albumo singlas. Deja, aš šitos dainos nematau, kaip singlo. Bet ką gali žinoti, gal padarys tokį patį įdomu klipą, kaip "Flash Delirium".

Song For Dan Treacy - va šitą įsivaizduoju kaip singlą. Linskma, greita, melodinga.. Šita tikrai antroje vietoje po "Flash Delirium". "He made his mind up. Heee maaade hiiis miiind uuup".

Someone's Missing - Vėlgi lengvumas, siūbuojančios pievos ir melsvas dangus. Tikrai puiki pabaigiamoji daina.

---
Taaip, perskaičiuojam.. albume tikrai tik 9 dainos. Gaila. Albumas tikrai geras. Toks skanumyyyynas. Niam ♥

Plastic Beach

Gyvenime niekada nebuvau Gorillaz fanė, bet taip jau nutiko, kad mano ausis pasiekė šitas albumas. Lygiai prieš savaitę ir dvi dienas, pas draugą namuose, kaip fonas, buvo paleistas šitas albumas. Žinau, kad jis neišrankus muzikai, tai jis ir leptelėjo "Aj, čia šiaip aš. Parsisiunčiau paklausyt." Po keleto to albumo perklausimo jau ėmiau sakyt "Ė, girdi, šitą dainą aš jau girdėjau." o jis taip leptelės "Žiūrėk, gal nuo šiandienos ir Gorillaz pradėsi klausytis?" o aš taip "Neeee, nemanau..", bet jūs tik pažiūrėkit ;o Taip, aš esu silpnas žmogus, o ir berniukas visai nieko. Kodėėl gi ne? ;o



Man visada patiko Gorillaz animaciniai veikėjai. 2D, Murdoc, Russel and mažoji Noodle. Prisimenu, kai būdavau jaunesnė, pagalvodvau "O kaip fainiai, pieštinė grupė!". Iš tiesų, man taip net įdomiau. Atlikėjas gali save susikurti kokį tik nori. Jis neturi būti toks koks yra, jis gali būti toks, koks nori būti. O ir beje, gerbėjai tave mylės ne už išvaizdą, bet jie iš tiesų žiūrės į muziką. (Na, nebent yra atsidavę anime fanai >.<)
Pagrindinė albumo tema - žmonių žala gamtai. Beveik kiekvienoje dainoje galime išgirsti žodį "Plastic", o jis yra ir albumo pavadinime. Man labai patiko ši idėja. Būdami tokie popoliarūs, jie prisideda prie pasaulio išsaugojimo plaudami smegenis fanams. Įdomu, kiek iš jų atmerks akis ir apsižvalgys aplinkui?

Nenorėčiau apie kiekvieną dainą šnekėti atskirai, nes jos visos susijusios tik tematika. Skiriasi jų žanrai (Nuo tikrai sunkaus rap iki nuostabiai pavėjui nešančios melancholijos), taip pat kiekviena daina turi savo atlikėjus (Vieną dainą įdainuoja Snoop Dog). Tai lyg viena didelė (albume 16 dainų) atlikėjų peticija, tačiau visumoje albumas labai geras.
Dabar galėčiau net išskirti savo favorites: "Rhinestone Eyes", "Superfast Jellyfish", "Empire Ants", "On Melancholy Hill". Visos dainos savaip originalios ir įdomios. Negalima praklausyti nė vienos.

Manau nesuklysiu prognozuodama, kad šis albumas tikrai taps vienu iš geriausiu išleistų šias metais. Na, jei ne metų albumas, tai kažkur netoli jo.

Sulaukėm!

Lietuvaičiai Mikos fanai gali lengviau atsipūsti. Pagaliau. Po daugiau nei triejų metų laukimo mūsų begalinis fanatizmas atsipirks - mes pamatysim savo berniuką, kuris žinojo per daug.
Dabar klausau PdP koncerto įrašą, žiūriu video ir galvoju, ar mūsų gig'e taip bus? Žinoma pirmiausia nebus masivios scenos, net stadiono, milijoninės minios, Chio, Seranayde.. tačiau ar bus blizgučių lietus ir nepaklusnus kelnių užtrauktukas? Ar Mika trykš energija ir žybės laime akimis? Ar jausim jo kaifą scenoje? Ar pamatysim, ar šį kartą jis depiliavo krūtinės plaukus ar ne? O ar iš vi jo sulauksim?
Pasižadėjau sau labai neįsisvajoti, kol dar pats Mika nepaskelbė oficialių datų ar kol rankose nelaikysiu bilieto so keturiomis didžiosiomis raidėmis "MIKA". Bet jau dabar galvoje pilna minčių.

Įdomu, ar jis čia atvyks su savo "The Imaginarium" turu? Bet pagalvojus, kad koncertas čia vyks gryname ore (ane?), tai ko gero nelabai.. Ech. O aš norėjau bet panašios akimirkos į šią.



Bet pas mus jų bus net dar geresnių B] (Pabudo mano optimistiškoji pusė).
Bet kokiu atveju, esu labai labai laiminga pagaliau gavusi progą bent pasvajoti, kaip ten būtų, jei būtų. Bet bus. Bus. Nes aš jį per daug myliu. ♥

Žinau, Karolina norėjo mano minčių apie tai, bet kai aš jau įsizantazuosiu, manęs nesustabdysi :D

Dog day are over

... Tenorėjau pasidalinti šios moters grožiu.







Net nežinau kaip kitaip išreikšti savo meilę jai ir jos muzikai.

The Lovely Bones

Koks nuostabus, nuostabus, nuostabus filmas!
Dabar jau rimtai suabejojau, kam atiduosiu savo simpatijas šiuometiniuose oskaruose - Avatarui ar šiam filmui.



14-metė Siuzi Salmon gyvena gražų ir džiaugsmingą gyvenimą. Turi didelę mylinčią šeimą, hobį, kurio mėgaujasi, berniuką, kuris atsako į jos jausmus... Koks gražus tas gyvenimas : ))
Tačiau ji taip džiaugiasi gyvenimu, kad nė nepastebi, kad yra kažkieno stebima. Kaimyno. Jo galvoje jau kirba planas pastatyti mergaitei požeminį bunkerį, ją ten prisivilioti ir... Planas pavyksta. Mergaitė susidomi apžiūrėti naująją slėptuvę, o vidury šio malonaus vizito supranta, kad niekada iš čia nebeišeis. Staiga ji atsibunda nuostabiame pasaulyje. Tobulame pasaulyje. Kažkur tarp rojaus ir žemės. Rojus jau pasiekimas ranka, tačiau ji negali išeiti nesutvarkiusi reikalų žemėje.



Tikrai labai gražus filmas. Žiūrėdama tarilerį galvojau, kodėl jie neslepia, kas yra žudikas? Juk tokiuose filmuose dažniausiai žudiką sužinome filmo pabaigoje, bet.. ne tai čia svarbiausia :))
Nors filmas ganėtinai ilgas (~2val), bet nujaučiu, kad aš jį žiūrėsiu dar ne vieną ir ne du kartus :))

Morning sun

Trečiasis Robbie singlas iš "The reality killed the video start".
Eh.. Vistiek, "Do You mind?" FTW!

Alice [2]

Oficialus video. Tikėjausi kažko efektyvesnio, na, ko nors daugiau nei pasilakstymo po mišką.

Travelling Like The Light

Wow, nemaniau, kad taip būna, bet čia yra The most underrated artist everhhh!!. Last.FM jau senokai man ją siūlė klausyt, bet aš nueidavau, pažiūrėdavau jos foto, mintyse pagalvojadavau "Pff.. dar viena *superstar*" ir tuo mano pažintis su ja baigdavosi.
Šiandien mintyse perkračiau savo klausomas dainas/atlikėjus ir pamaniau, kad seniai pas mane nesiautė nauji muzikiniai vėjai. Tai nuėjau į Last.FM, įsijungiau savo recommendations ir žiūriu - VV Brown. Ahh, tiek to, nenumirsiu. Nuėjau į youtube ir pažiūrėjau vieną, antrą, trečią, omg ir ktevirtą jos video ir "Oba, o ji pavaro". Aha, siunčiam albumiuką. O va ir atsiuntė! w00t! Klausom. Mm.. jooo. Kuriam laikui ji puikiai susiklausys :D



Viršelis - 6

Nežinau, ar čia oficialus viršelis, visgi aš apie ją nieko daug neradau, nes jos ne taip daug ir klauso. Na, bet jei vertint šitą, tai pirmiausia - ji man, kaip moteris moteriai, nėra labai jau daili ar šiaip patraukli. Nesu racistė, kiti juodaodžiai man net labai dailūs, bet ji.. nežinau. Nu žodžiu. Dar ta spalva. Nei ateivė, nei zombis, nei šiaip dažais apsipylusi.

Quick Fix - 10
Tik įsijungiaau ir išgirdau "Weeeehhh!". Bet vėliau tas visas pasisuko į kojas kilnojantį "Hey honey, honey..". 60s. Sweet. Trumpa, greita, kvepianti sentimentais. Ne iš tokių, slepiančių gilesnę potesktę, bet jei kas linkęs prie 60s ir twisto.. Rrawr. Šiek tiek primena Aguileros "candy man".

Game Over - 9
Tokia total-hit-making dainuška. Po poros klausymų ji tampa visai nebloga, o dar po kelių jau visiškai klausoma. Pirma man ji pasirodė kiek keistoka, net nuobodi. Bet su laiku ateina ir protas. Ir skonis.



Shark In The Water - 10
Va šita man ko gero pirmoji krito tiesiai į ausį ir iš kart patiko. Tokia lengva, vasarą menanti daina, prašanti suktis on repeat. O beto, dviprasmybė man visada patiko. Kuo jų daugiau, tuo geriau.



Leave! - 10
Labai smagi pradžia. Vadina - pusė darbo. Iš kart greitas tempas. Tai turbūt greit taps VV vizitine. 66s tempas ir vėlgi twistas. "'Cuz youre stupid and you know you gotta do it LEAVE!"
Haha, totally fit!



Bottles - 9

Įdomi, tačiau man matomai trūksta klausimo, kad ką daugiau pasakyčiau. Nors nuo pat pradžios patiko ta lyg ir skaičiuotė, naudojama priedainyje. Panašiai kaip per Blue - All rise (One for the money and free ride, there's two for lies and...) Peržiūrėjus lyricus, pamatai, kad buteliai čia yra panaudoti perkeltine prasme. Iš tiesų ten kalbama apie vyrus, tačiau su happy endingu :)

Sitting on the car seat
Six by the back street
Five on the concrete (How many bottles on the...)
Four by the window
Three in the shadow
Two only but
You're my one only bottle on the wall.


Crying Blood - 10
Trumpa, greita, tokia uh uh. Šiek tiek creepy, but klausant Florence muzikos, čia tik pumpurėliai. Einam šokti? :das:



Back In Time - 8
Lėtesnė, ramesnė, lyg pusiaukėlė atsikvėpimui. Daugiau bliuzinis variantas, su geru beat'u backgrounde.

I love you - 8
Pianinas pradžioje nuskamba šiek tiek gąsdinančiai. Ne mano skonio, tokia.. per daug lėta baladė. Tik patiko, kaip ji taria "I love you" :))

L.O.V.E - 9
Pavadinimas nuteikia pesimistiškai. "Ir vėl?". Bet pirmi akordai man patinka. Crazy VV is back.

Everybody - 10
Kiekvieną kartą, kai pamatau taip besivadinančią dainą, į galvą ateina tik vienas "Čia turbūt Backstreet boys coveris!" Deja, ne šį kartą :( Bet šita irg gera. Man patinka. Pilnai įsivaizduoju save dažnai klausant šitos dainos.

Crazy Amazing - 9
Tokia awww.. :)) Labai mielai skambantis priedainis, o ir pati daina labai miela, sakyčiau. Daugiau kaip ir nieko neturiu pasakyti :D

Travelling Like The Light - 9
Titulinė. Savaime suprantama turi būti geriausia ar bent į tą pusę. Šiaip tikrai gražu :))

Bendras - lyyyygia 9 :))

Ant pabaigos priringau, bet tikrai I highly recommend her ;))

You got the dirrty love

Florencijos ir Dizzee Rascal (Best male solo artist 2010 _'' ) benefitsas šių metų Brits'uose.

Imma Be Rocking That Body

This is just stupid o.O
Kodėl jie mano, kad daro ateities muziką? Toki muziką ir darykit ateity, o ne dabar o.O

Space Odyssey

Prieštai esančiame poste jau paminėjau M.I.A., tai tęsiant ją... Imu nekantriai laukti tos trečio albumo, nes va pirmoji daina taip relaxiškai nuteikia. Taigi aš nusiteikusi labai optimistiškai apie naujus jos įrašus. Visgi, ji išsikirtinai nuostabi. Bet visgim turbūt niekas neprilygs jos debituiniam "Arular".

Rude Boy

By Rajanita.
Ar man vienai atrodo, kad ji šiek tiek kopijuoja Beyonce?



O klipas tai totaliai M.I.A. Matyt MIA buvo Rihanitos įkvėpėja ar ji šiaip ją nukopijavo.

MGMT Congratulations

Taigi viena iš mano klausomiausių grupių MGMT balandžio 13 dieną planuoja didžiulį sugrįžimą. Albumas pavadinimu "Congratulations" bus antrasis su MGMT vardu (Grupė dar turi porą įrašų po "The managament" vardu)





Yra ir žinomas būsimų dainų sąrašas:

“It’s Working”
“Song for Dan Treacy”
“Someone’s Missing”
“Flash Delirium”
“I Found a Whistle”
“Siberian Breaks”
“Brian Eno”
“Lady Dada’s Nightmare”
“Congratulations”


Ką gi. Su nekantrumu lauksiu Congratzz'o B))

Fastastiškas ponas Lapinas

Jei atvirai, aš iki šiol nebuvau apie jį girdėjusi. Viena pažįstama į mano facebook įmetė šio filmo trailer, nes mano nick'as yra Foxxy. Asociacijos, hehe. O aš sau šast - ir žiūriu.

Pirmiausia man patiko, kad tai ne vienas iš tų Šreko kūrėjų darbų, kurie bus populiarūs "vien dėl to". Tai lyg gabalėlis tos senosios animacijos, kur visi personažai gražūs ir bent jau atrodo panašūs į tai, kas norėta, kad jie būtų, kitaip tariant, vos užmetus akį gali nustatyti, kas tai per padaras.



Ponas Lapinas gyvena nuostabų gyvenimėlį. Turi nuostabią mylinčią žmoną, per dienų dienas vagiliauja ir vargo nemato. Bet kartą, bevagiliaujant, jis su žmona pakliūva į spąstus. Tada ponia Lapienė ir prasitaria, kad laukiasi ir iš vyro išpeša pažadą, kad daugiau jis nebevagiliaus ir šeimos neįtrauks į panašią padėtį.
Praeina 12 lapiškų metų. Lapinas, Lapinienė ir jų sūnus Ešas (Ash) ramiai gyvena oloje. Lapinas viename laikraštyje turi savo staripsnių skiltį, Lapinienė yra romi namų šeimininkė, o Ešas - nesuprastas ir užguitas paauglys. Tačiau Lapinui toks gyvenimas didelio džiaugsmo neteikia. Jie persikelia gyventi... į medžio drėvę. Kaip priedą dar gauną šiek tiek atsilikusį oposumą Kailį ir tris nuostabius kaimynus. Visi trys kaimynai stambūs ūkininkai, dėl savo ūkio pasirengę bet kam. Lapinas sumąsto atlikti paskutinį stambų žygį į jų ūkius, vardan senų laikų. Štai čia ir prasideda karas.

Troškimų kupinos mažos plakančios širdelės ir didelis noras nugalėti. Būtent tos nuostatos, kurių ir reikia geram, nuoširdžiam animaciniam filmui. Nevykėliai tampa didvyrias, o blogis gauna ko nusipelnęs. Gražu. Gražu. Štai ko pasigendu dabartinėje animacijoje. Gėrio. O ir niekingas humorėlis nekartą privers šyptelėti. Puikus atlikimas, gera istorija, puikus garsių aktorių įgarsinimas, geras humoras ir didelis, didelis gėris. Ar begali būti geriau?

Aš irgi taip darau!

* Su mielu noru grįžtum į tuos laikus, kai būdamas mažas nenorėdavai miego, o dabar bet ką atiduotum už tai.
* Tau patinka, kai vaikinas paskolina tau savo megztinį.
* Tau nepatinka, kai žmonės apsimetija tuo, kuo jie nėra.
* Kai kartais per greit atsistoji ir akimirką negali normaliai matyti.
* Kai Googlėje surenki kokios nors dainos žodžius, nes nori surasti, kas tą dainą atlieka ir kaip ji vadinasi.
* Juokiesi ne iš pokšto, bet iš draugo juoko.
* Eini jau kažkieno pramintais pėdsakais sniege.
* Pasakai kam nors, kad jums būtinai reik susitikti, nors iš tiesų to nenori.
* Nemėgsti, kai kam nors pasitrauki iš kelio, o jis taip pat pasitraukia į tą pačią pusę.
* Daugybė tavo rašytų referatų/darbų yra daryti "Copy" ir "Paste" principu.
* Pasižiūri į randą ant savo kūno ir susimąstai, kaip jį įsitaisei.
* "Ar supratai?" "Taip" "Ar tikrai?" "Ne".
* Kai tau šalta, tavo kūnas ima niežėti.
* Nekenti mažų vaikų, kurie manosi esą pasaulio bambos.
* Kai pamatai/sužinai ką nors neįtikėtino, o kiti nekreipia į tai dėmesio.
* "Aš mergina, tu vaikinas. Tu turi parašyti/pakalbinti pirmas."
* Kai teste su kelias pasirinkimo variantais, pasirenki raidę, kuri anksčiau retai pasikartojo.
* Tau patinka su draugais kalbėti apie beleką.
* Tau nepatinka, kai mergina ima zyzti, kad yra stora ir negraži vien tam, kad tu pasakytum, kad taip nėra.
* Panikuoji, kai nerandi telefono, o jis guli visai šalia.
* Visada patikrini, kad "R" ausinė būtų dešiniojoje ausyje, o "L" - kairiojoje.
* Tau patinka valandų valandas susirašinėti su žmogumi, kuriuo esi susižavėjusi.
* Tave erzina, kai žmonės nusifotografuoja save, įsimeta į one.lt ir po nuotrauka pasirašo "Aj, chia byshky prigavo".
* Draugėms kartoji, kad Edvardas Kullenas yra išgalvotas ir jis niekada tavęs nemylės.
* Tau nepatinka, kai kas nors siunčia ir siunčia tą pačią sms, o tu vis stengiesi tai ignoruoti ir ryt sakyti, kad tos žinutės negavai.
* Tau patinka, kai žmonės tave pralinksmina, net kai tau nesinori šypsotis.
* Kai sėdi ant žolės ir nėra ką veikti imi rauti žolės stiebelius.
* Vasarą nebežinai kuri savaitės diena.
* Tau patinka tas jausmas, kai kam nors įrodai, jok jis/ji klydo.
* Nekenti, kai tau sako "Tu per jaunas suprasti".
* Tavo plaukai namuose "stovi" idealiai, bet kai išeini kur nors, jie nebenori "stovėti" kaip reikia.
* Kai buvai maža, manydavai, kad po lova gyvena monstras.
* Sapnuoji keistus sapnus, iš kurių vėliau gerai kvatojiesi.
* Žniutės stengiesi rašyti,m kaip įmanoma taisyklingiau.
* Tau kartais atrodo, kad mokytojai gali skaityti mintis.
* Dainuoji, kai esi vienas namuose, bet staiga liaujiesi, kai išgirsti kokį nors garsą.
* Tavo širdis ima smarkiau plakti, kai pamatai, kad parašė "jis".
* Kai tiksliai nežinai dainos žodžių imi murmėti "kažką panašaus".
* Niekaip negali suprasti, kaip artimiausias tavo draugas staiga pavirto tik į pažįstamą.
* Tau nepatinka, kad tavo draugai bendrauja su tais, kurių nemėgsti.
* Tave erzinata tai, kad kai ko nors ieškai - negali rasti, o kai tau ko nors nereik - tuoj pat atsiranda.
* Ką nors rimtai ir sąmonigai įžeidi, o galiausiai susimąstai ir sakai "Pajuokavau!"
* Nemėgsti, kai įėjus į parduotuvę, tuoj prie tavęs prišoka ir klausia "Kuo galėčiau padėti?"
* Kalbėdama naudoji įvairius rankų mostus.
* Kai nenori sveikintis su kuo nors, apsimeti, kad neišgirdai pasisveikinimo.
* Nemėgsti, kai tėvai neleidžia pasiaiškinti, nes "Juk jie viską žino".
* Tau labiau patinka sms, kuriuose yra smailai, o ne paprastas tekstas.
* Susierzini, nes tas daiktas ką tik čia buvo, o dabar jau jo nebėr!
* Kartais nesupranti gautos žinutės prasmės, todėl pasižiūri, kokią žinutę išsiuntei prieštai tam žmogui.
* Lengviau atsipūti, kai mokytojai nukrypsta nuo temos ir ima ką nors pasakoti. Tada žinai - šią pamoką atsakinėti nebesuspėsit.
* Susimąstai, kodėl tėvams rūpi, kad tavo kambarys būtų tvarkingas. Čia gi tavo kambarys!
* Tiki, kad visi įvykiai yra reikšmingi ir todėl "kad taip turi būti!"
* "Hahahahaha! Aš nesupratau."
* Eini su drauge, kažką iš širdies jai pasakoji, o kai atsisuki, pamatai, kad jos nebėra.
* Mintyse skemenuoji sunkesnius žodžius, norėdamas parašyti juos taisyklingai.
* "Prisimeni, kaip mes buvom ten.. Oj, pala, tavęs ten nebuvo".
* Tave erzina, kai žmonės kramto gumą lyg būtų atrajojančios karvės.
* Tau patinka, kai tave apkabina iš nugaros.
* Papasakoji labai labai juokingą istoriją, bet kitiems tai neatrodo juokinga.
* Tave erzina rašyti sms sušalusiomis rankomis.
* Jautiesi nejaukiai, kai žmogus tau kažką pasakoją, o tu nenugirdęs turi paprašyti pakartoti.
* Lova yra patogesnė ryte, o ne vakare.
* Esi googlinusi save.
* Kalėdos neteko pusės įdomu, kai sužinojai, jok Kalėdų Senelio nėra.
* Pamojuoji apsauginėms kameroms.
* Kai imi flirtuoti su kokiu vaikinu, o draugės amžinai ima erzinti "Uuu, turu naują vaikiną"
* Kai nori su kuo nors pabūti dviese, bet kiti žmonės niekaip nenori nueiti.
* Pasišalini, kai paspaudus kokį žaisliuką jis ima skleisti įvairius garsus.
* Imi klykti ant kompiuterio, jei tavo žaidimo personažui kas nors nutinka.
* Tau patinka, kai seniai girdėta daina sukelia malonius prisiminimus.
* Jauti, kai kas nors į tave spokso.
* Kartoji ir kartoji kokį nors žodį, kol jis nebetenka prasmės.
* Manai, kad kūno kultūros mokytojai neturėtų būti stori.
* Sakai "Taaaaigii..." kai nori pralaušti nejaukia tylą.
* Įterpi atsitiktinius dainų žodžius į pokalbį, nes jie velniškai tinka tai situacijai.
* Gavus naują vadovėlį, pasižiūri kam jis priklausė anskčiau, nes galimas daiktas, kad tu pažįsti buvusį savininką.
* Google pagalva dažnai pasitikrini kaip rašosi vienas ar kitas žodis.
* Tau nepatinka, kai ką beskaitant užsisvajoji ir turi tą vietą perskaityti iš naujo.
* Kai atsidarai pilnutėlę drabužių spintą ir joje NIEKO nėra.
* Susimąstei, ką žmogelis turėjo daryti karvėms, kai atrado, jok juos duoda pieną.
* Tau patinka nubusti naktį ir suprasti, kad dar turi daugybę laiko miegui.
* Manai, kad testas buvo lengvas, kol pamatai savo pažymį.
* Tau nejauku, kai yra labai labai tylu, o tu kažką gaaarsiai kramsnoji.
* Tau tavo balsas atrodo keistas, kai išgirsti jį įrašytą.
* Pasimeti, kai žmonės tau ima dainuoti "Su gimimo diena".
* Apsimeti, kad rašai sms nejaukiose situacijose.



>.<

Ot pavariau! ;oo

Alice

Aš labai labai labi labai laukiu kada pagaliau bus galoima išvysti Tim'o Burton'o (Dievaži, tas žmogus yra genijus! Žemai lenkiuosi jo begaliniai fantazijai) pastatytą "Alisos stebuklų šalyje" ekranizaciją. Įspūdingas aktorių sąrašas, kostiumai, makiažas, o ir pats Timas Burnonas negali prašauti pro šalį!

Šiandien klaidžiojau po last.FM (O tai yra visai neblogas užsiėmimas, kai nėra ką veikti..) ir radau vieną dainą. Tiesa, sudomino dainos autorius. Avril. Nagi nagi, ką ji čia sumąstė? Ogi last'as rašo, kad ji ne tik pati pasiprašė, kad Burtonas jos dainą įtrauktų į soundtracką (O kartais ne autorius turi prašyti, kad grupės filmui kurtų dainas?), bet ir pati ją parašė! PATI! Nuo pradžios iki galo! WOW! ;o Suprantu, kad yra dvi atlikėjų grupės - tie, kurie kuria ir moka savo šedevrus atlikti, ir yra tokių, kurie nekuria, bet turi gerą balsą ar, tarkim, išvaizdą, reikalingą tam kūriniui atlikti (Nu kad ir Olialia pupytės. Nuvalysiu batus tam, kuris man įrodys, kad jos turi talento (Gamtos duoto talento)). Bet ką aš žinau.. Aš viena nematau ko nors tokio labai "WOW" Avril parašytuose (PAČIOS!) dainos žodžiuose, nei pats atlikimas jokio didesnio įspūdžio nepaliko.. Gal aš rimtai per daug prieš ją nusitačiusi, bet nematau dėl ko reiktų alpti. Gal, kaip soundtrackui, daina ir netokia bloga..




Tikiuosi, kad ji bent klipą šiai dainas susuks kaip reikiant. Norėčiau pamatyt daug pompastikos, kaip pridera tokio žanro klipams/filmas/ bet kažin ar jai pavyks persjauti Gwen "What you're waiting for?" taippogi kurtą "Alisos syebuklų šalyje" motyvais. Pagyvensim ir pamatysim ar toli gali spjauti panelė Lavigne.

Hurricane Drunk



Hurricane Drunk - naujas Florence + the machine singlas paruo6tas didžiajai muzikos klausytojų auditorijai. Asmeniškai man ši daina viena iš jos favoričių. Todėl laukiu nesulaukiu pamatyti video! Nors, aš būčiau tiesiog ėmusi šokinėti iš džiaugsmo, jei ji būtų pagalvoju, apie "Howl" išleidimą, bet šitą nusivilimą pasiliksiu sau.













Jau dabar iš šių foto, darytų "On the set" matau, kad video bus nieko panašaus į tai, ką aš įsivaizdavau :D Kiekvieną kartą, kai klausau šios dainos, man prieš akis atsiveria niūriai pilnas baras, smarakdinė žalia spalva ir daug daug stiklo šukių. Florence viso šito chaoso vidury, su skaisčiai raudonais besiplaikstančias plaukais, stebi, kaip vyrukas salės gale meiliai bendrauja su šviesiaplauke mergina. Dar daugiau smarakdinio tviskesio ir šukių. Maži, blizgantys ir smulkūs stikiukai apakina lyg tūkstančiai saulės zuikučių, tarsi sidabrinis lietus užlieja grindis...

Ir trečiasis brolis Jonas..

... paliko Jonas Brothers? Waaat?
Dar vienas Disney išmislas ar šiaip dėmesio trūkumas?
Nors aš ne JB gerbėja, jokių būdu, bet Nickas buvo mano mėgiamiausias Jonas. Nu bet čia ryškiai dėmesio reikalavimas.

Ne ieškok, o prisimink

----

"Prisiminimas yra budistinės filosofijos elementas: užuot vertus protą ieškoti potencialaus neišsprendžiamo uždavinio spendimo, galima paprasčiausiai paprašyti jį prisiminti spendimą. Prielaida, jog tu kažkada žinojai atsakymą, žadina pasąmonę įsitikinti, kad sprendimas turi egzistuoti. Nebelieka žlugdančios situacijos, beviltiškumo suvokimo."

Dan Brown "Angelai ir Demonai".

The Fame: Moster

Ajajai. Negerai. Bet kažin kaip imu įsijausti. Lady Gaga. Anksčiau ji man nepatiko. Nors nesakau, kad ir dabar labai ja žaviuosi, tiesiog.. Išgirdau, kad ji tikrai moka dainuoti ir turi gerą, stiprų balsą. Na gal dar ir talento. Kas čia žino.. "The Fame" taip ir neperklausiau iki galo. O "The fame: monster".. Aj, galvoju, 8 dainos, valandėlei bus ką veikti. Klausiau, klausiau.. Už poros net užkibau.


TEETH


Turbūt pirmoji Gagos daina, kuri taip patiko. Pirmiausia rimtas. Nežinau kaip jums, bet mano kojos pačios muša į ritmą. Antra, vienoda 'siužetinė' dainos linija. Jokių didesnių kulminacijų suteikia šarmo, kurio neturi kitos jos dainos.

SPEECHLESS

Šita sužavėjo. Savo negagiškumu. Tobula savo nebanališkumu baladė. Taip pat, šioje dainoje, ko gero, geriausiai girdisi visi Gagos balso privalumai. Va čia išgirdau, kad pas ją visai geras ir įdomus balsas. Gaila, kad kitose dainose šitas dalykas yra užgoštas. Turėčiau aš tokį balsą.. ;o

TELEPHONE ft. Beyonce

Sakyčiau labai "Poker-faciško" stiliuko, bet vienas dalykas, kuris man patinka yra Beyoncės prisilietimas čia. Tikriausiai nedrįsite ginčytis, kad juodvi yra geras duetas.

BAD ROMANCE

Prisipažinsiu, kai pirmą kartą išgirdau šitą dainą Gagos myspace, vos neapsiverkiau iš juoko! Ga-ga-oh-la-la? Kai pasirodė klipas - verkiau iš juoko. WTF? Bet.. Visada yra bet. Tokio klipo dar nesu mačiusi. Prie jo daug dirbta. Tai mane *vėliau* sužavėjo. Pripratau ir prie dainos. Dabar turbūt dažniausiai mokykloje ir traukiu šitą dainą. Nagi, Rah-rah-rah-ah-ah-roma-ro-ma-ma-ga-ga-oh-la-la yra catchy ir nesakykite, kad ta eilutė nebuvo įstrigusi į galvą!

Aukščiau išvardintos dainos pakolkas yra mano mėgiamos ir klausomos. Mano sesuo net ėmė į mane šnairuoti, kai su malonumu imu jas niuniuoti, o kartais net balsu dainuoti. Lenkiuosi Gagos balsui. Ji jį turi.
Čia kitos "The Fame: Monster" dainos, kurios dar neužkariavo manęs.

So Happy I Could Die


Dance In The Dark


Monster


Alejandro



Na va, pasakiau. Aš irgi klausau Gagos. Šiek tiek. Gal kada prisiversiu perklausysi debiutinį albumą, bet dabar visai gerai ir skaniai klausosi ir šitas :))
Don't call me name, don't call me name Alejandro!

Pirmas 2010 įrašas..

*Nupučia gausų dulkių sluoksnį ir bando susiimti į rankas*
Senokai čia, t'sakant, bebuvau.

Neimsiu analizuoti praėjusių metų (Nors gal vertėtų. Tada būtų lengviau susimąstyti ko noriu iš 2010), bet gal paminėsiu porą geriausių dalykų. 2009 nebuvo patys nuostabiausi metai. Na, bet ir ne patys blogiausi. Svajonių neišpildžiau, tačiau ir didelių nuosmukių neturėjau. Plaukiam pasroviui. Valgau šokoladą su alumi ir atrašinėju į žinutės twitteryje su tekstu "Tau ryt bus blogai". Noriu pasiausti, bet lieka tik toks būdas. O kas belieka, kai iš nuobodulio net nesižiūri "Chorų karai". O gal čia todėl, kad Jurijaus Smorigino nėr. Man jis patinka.

---
Pirmą metų įrašą dedikuosiu tai pačiai personai, kuri buvo paskutinė pernai. Ir man vienodai, jei bus manančių "O bože moi, vėl Florencija". O aš ją gal platoniškai įsimylėjau. Čia jos pirmieji bandymai dainuoti su grupe, kurioje ji tada priklausė, Ashok. Deja, ji nebuvo lead vokalas (Deja), bet čia situacija kaip su Fergie iš BEP, turi būti dainų su moterišku šarmu.





Su didžiausiu, dideliausiu ir nuoširdžiausiu nekantrumu laukiu ko nors naujo iš jos. Singlo, EP, albumo.. Taaaaaip, tampu Florence geek. But I'm fookin' proud of it!

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!