Jo Calderone

Pernai, liepos mėnesį padariau tokį įrašą - http://komiksuose.blogspot.com/2010/07/sir-gaga.html , kur įmečiau kelias, tuomet tik Gagos persirengusios vyru, nuotraukas.
Šiemet per VMA apdovanojimus, Gaga davė visišką kontrolę savo alter-ego Jo Calderonei.
Jeigu jums nors kiek nors patinka Gaga, kaip man, jau turbūt matėt jos klipą dainai "You and I", kur taip pat matyti Jo Calderone.



Kas tas Jo Calderone? Yra manančių, kad Jo yra modelis iš Japonijos. Yra manančių, kad Jo yra Gagos brolis dvynys. Iš tiesų, jis yra pati Gaga. Tiksliau viena iš jos asmenybių, kitaip vadinama alter-ego. Visai kaip Tyler Durden, paprastai stipresnė ir daugiau užmačių turinti tavo pasąmonės dalis, kuri ilgainiui stengiasi perimti savo šeimininko kontrolę.
Tiesa, aš tikiu, kad Gaga jį susikūrė sąmoningai. Tiesa, bandau sugalvoti kodėl, gal dėl populiarumo, gal; norėdama ką nors pasakyti ar tiesiog iš to, kad ji motherfuckin' Gaga. Bet kokiu atveju aš eilinį karta ja žaviuosi. Pati labai norėčiau turėti skilusią asmenybę (Tiesa, draugė, kuri moka skaityti delnus, vis man sako, kad gyvenu trigubą gyvenimą. Gal kada ir aš leisiu pasireikšti savajam Tyler Durden ar, šiuo atveju, Jo Celderonei)

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!