Rudenio naujienos!

Šis ruduo, bent man, jau nusimato labai neblogas. Trys mano mėgstamiausi atlikėjai/grupės ruošia naujus įrašus paleisti į pasaulį. Kas begali būti geriau? :) 


Ką gi, pirmiausia mano visų laikų mėgstamiausias garbanius Mika, ilgai tempęs savo trečią albumą "The Origin Of Love". Pirmiausia, buvo sakoma, kad vyrukas savo albumą išleis metų pradžioje, kovo mėnesį, tačiau kovas ėjo ir praėjo, fanai sėdi be albumo. Vėliau Mika ramino fanus, sakydamas, kas albumas išeis vasaros pradžioj. Vasara atėjo, albumo nėr. Yra nauja daina. Ne singlas, daina. O albumas trečią kartą perkeliamas į rugsėjo mėnesį. Rudens albumas #1. 


Albumas #2, kurio labai laukiu yra mano mėgstamos grupės The Killers kuri brandino albumą nuo 2008m, į tą laiką įterpę net trijų narių solinius albumus, tačiau niekada nesustojusius. Albumas vadinsis "Battle Born" ir taip pat numatomas rudenį. 



Albumas #3, kurio laukiau ilgiausiai, nuo pat 2003m. yra mano mėgstamiausios vaikystės, 90st grupės No Doubt. Gal ir gerai, kad albumas buvo brandinamas tiek ilgai, nes dabar jis yra labai laukiamas, brandus ir, tikėkimės, geras. Visi skubiai sukurti albumai dažniausiai buna neišbaigti ir lėkšti, tad tikiuosi laikas padarė savo. Albumas vadinsis  "Push and Shove"  o pirmas singlas ir video "Settle Down" bus publišuojamas jau liepos mėnesį. Yaaay! :) 


Fun.

Prieš porą mėnesių, per MTV randomly pamačiau "We Are Young" klipą. Tada jis man jokio įspūdžio nepaliko, vaidinai išvaizdūs, tačiau ne tokie išvaizdūs, kad imtum googlinti jų foto, o ir klipas labai jau paprastas ir neišskirtinis. Mane užkabino daina, tačiau irgi ne iš karto. Po kokios savaitės, parsisiunčiau dainą ir po kokių trijų perklausų iš eilės nusprendžiau parsisiųsti ir ebu, šiai dienai jų išleistus albumus.
Taigi, taip prasidėjo mano pažintis su Fun. Gera grupė su pačiu blogiausiu grupės pavadinimu muzikos istorijoje. Bet rimtai, kas save grupę pavadintų "Fun."? :D



Pirmas jų albumas "Aim and Ignite" pasirodęs antroje 2010-ūjų pusėje, nebuvo pastebėtas ir nesuteikė grupei tos saldžios pasaulinės šlovės, kurios tikisi kiekvienas pradedantis atlikėjas.


Tačiau mano nuomone, albumas tikrai labai geras ir įvairus. Viena daina "Be Calm", skamba lyg nedidelis miuziklas, su visais reikiamais elementais, pakilimais ir kulminacijomis, kas yra labai įdomu ir neįprasta, tačiau kaip eksperimentas, labai vykęs ir net neįprastai norėčiau daugiau tokių dainų. Kitos dainos variuoja tarp lėtų  baladžių iki greitų pop gabaliukų, tokių saldžių ir komercinių, kad net saldieji 1Direction galėtų pavydėt.
O taip pat ir albumo viršelis ironiškai linksmas ir su mintim. Kas retai pasitaiko šiais laikais, kur viena random nuotrauka, šiek tiek photoshopo ir įmantrus šriftas daro stebuklus. 



Antras albumas "Some Nights" išėjęs šias metais jau susilaukė šiek tiek dėmesio po singlo "We Are Young" . Dabar man net atrodo juokinga, kaip viena daina gali padaryti tiek daug grupei ir jų šlovei. Tiesa, dabar erzina, kad žmonės pavėlavę ima jų klausyti ir sakyti "Ką tik atradau toookia dainą" ir numete "We are young" linką. Imdavo atsibosti nuėjus į FaceBook matyti iš eilės aštuonis žmonės įmetusius tą pačią dainą per dieną. 
O pats albumas labiau komercinis nei pirmas ir ne toks įvairus. Bet labai jaučiasi Queen įtaka ir jų dvasia, kas man labai patiko ir užkabino. Ypač patinka titulinė daina "Some Nights", artima ir daug pasakanti. 

Taigi, grupė gera, daug žadanti ir tikiuosi, neužmigsianti ant laurų ir turėsianti ne vieną sėkmingą singlą. 



Make You Happy

Vakar Mikafanų pasaulėlį sudrebino netikėta žinia, netyčia "nutekėjo" nauja Mikos daina iš dar tik ruošiamo išleisti trečio albumo "The Origin Of Love". 
Dainą netyčią į pasaulį paleido Korėjos įrašų bendrovė, patweetinusi ir video ir dainą. Tačiau po kelių minučių susižiūrėjo ir tweetą ištrynė. Tačiau, what done is done. Daina jau visų fanų MP3 grotuvuose ir galvose!
Pats Mika džiaugiasi, kad fanai pagaliau turi galimybę išgirsti naujas dainas. Nors, manau, visada baisu, kad kažkas, ką taip ilgai darei ir brandinai, patekęs į pasaulį bus nusivylimas ir niekas nesupras to, kas atrodo labai normalu tavo galvoje.


Jei asmeniškai, daina nebloga. Jaučiasi, kad Mika rizikuoja ir ieško kažko naujo savo muzikai. Po pirmos perklausos piršosi mintis, kas Mika suka į populiarų Dubstep stilių, norėdamas daugiau perklausų ir platesnės auditorijos, bet po daugiau perklausų, ėmiau "įžiūrėti" Daft Punk įtaką, ypač robotizuotose detalėse. Visgi, aš ne Daft Punk muzikos fanė ir visi robotizavimai man yra nelabai priimtini ir mylimi. Visgi, pati daina aukščiausias pop muzikos lygis ir džiugu, kad Mika vėl pavarė savo stichijoj. 

Visgi, labai tikiuosi, kad The Origin of Love pasižymės stilių įvairove, bei bus sutinkama šiek tiek Life In Cartoon Motion žavesio ir šarmo, kuris ir privertė mane pamilti Mikos muziką. 

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!