Make You Happy

Vakar Mikafanų pasaulėlį sudrebino netikėta žinia, netyčia "nutekėjo" nauja Mikos daina iš dar tik ruošiamo išleisti trečio albumo "The Origin Of Love". 
Dainą netyčią į pasaulį paleido Korėjos įrašų bendrovė, patweetinusi ir video ir dainą. Tačiau po kelių minučių susižiūrėjo ir tweetą ištrynė. Tačiau, what done is done. Daina jau visų fanų MP3 grotuvuose ir galvose!
Pats Mika džiaugiasi, kad fanai pagaliau turi galimybę išgirsti naujas dainas. Nors, manau, visada baisu, kad kažkas, ką taip ilgai darei ir brandinai, patekęs į pasaulį bus nusivylimas ir niekas nesupras to, kas atrodo labai normalu tavo galvoje.


Jei asmeniškai, daina nebloga. Jaučiasi, kad Mika rizikuoja ir ieško kažko naujo savo muzikai. Po pirmos perklausos piršosi mintis, kas Mika suka į populiarų Dubstep stilių, norėdamas daugiau perklausų ir platesnės auditorijos, bet po daugiau perklausų, ėmiau "įžiūrėti" Daft Punk įtaką, ypač robotizuotose detalėse. Visgi, aš ne Daft Punk muzikos fanė ir visi robotizavimai man yra nelabai priimtini ir mylimi. Visgi, pati daina aukščiausias pop muzikos lygis ir džiugu, kad Mika vėl pavarė savo stichijoj. 

Visgi, labai tikiuosi, kad The Origin of Love pasižymės stilių įvairove, bei bus sutinkama šiek tiek Life In Cartoon Motion žavesio ir šarmo, kuris ir privertė mane pamilti Mikos muziką. 

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!