Bastille Lietuvoje

Antras postas iš eilės apie vieną grupę, wow, net pas mane tai pirmas kartas. Anyway, dar kartą apie Bastille : )

Taigi, jau kuris laikas man jie labai gerai klausos, prieš porą dienų net gavau žinutę iš draugės Latvijoje, kad į jų vasaros festivalį Positivus atvažiuoja minėtoji grupė. Apsidžiaugiau, visgi Latvija ne taip toli, o jie ir ant bangos dabar, be to labai neblogą muziką kuria, tai būtų gėda nepamatyt. O vą ką tik gavau žinutę ir iš sesers apie šios vasaros festivalį kiek arčiau, čia pat Lietuvoje, ir ką tu, ką tu -- Bastille!


Tai va, vasarai jau planų kaip ir yra, ir visai neblogų, niekur toli važiuot nereikės, o ir pačių Bastille čia ne pirmas apsilankymas Lietuvoje. Buvau kiek nustebusi, bet jie čia ir dainai "Things We Lost in the Fire" net klipą susuko, su Lietuvių aktoriais ir kiek tipiniu lietuviško priemiesčio vaizdeliais. Tiesiogiai iš Vilniaus ir Kėdainių priemiesčio -- 



Taigi, iki rugpjūčio klausom dainas, mokomės žodžius, niūniuojam melodijas ir laukiam šių gražių ir talentingų berniukų, kurie mėgsta Twin Peaks (vėl tą paminėsiu, nes mano meilė jiems ko gero dėl to dar labiau išaugo)! 


Dan su Twin Peakso maike "Black Lodge" kdjgkjdfgkfdhgfd

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!