Vampire Weekend

Nežinau, ar yra tekę girdėti čia grupę, nes paskutiniu metu jų vardas kaip ir domunuoja visur. Ir jei bendrauji su manim, tai tikraaaai atsiklausei apie juos.
Žodžiu, keturi berniukai iš NYC sugalvoja sukurti grupę, šiek tiek ironišku pavadinimu, no intention with real vampires, but. Aš kai, domiuosi ir labai mėgstu indie muziką, esu juos girdėjusi anksčiau, net bandžiusi klausyti, bet man tada kažkaip jie neužkabino. Ir čia visai neseniai, dėl įdomumo paklausiau jų naują singlą iš naujo albumo "Diane Young". Užsikabinau. Labai. LABAI.


Daina tikrai man taip patiko, kad nusprendžiau belaukiant naujo albumo "Modern Vampires of the City" paklausyti ir senesnius jų albumus, suteikti jiems dar vieną šansą. Ačiū Dievui, už Spotify, kur tu gali klausyti beleką, tai ir ėmiau 'Streaminti' tai jų "Contra" tai debiutinį "Vampire Weekend". Ooh, visada kam nors suteikite antrą šansą. Best thing ever. Jei pirmi du albumai buvo labai žaismingi, smagūs ir nerūpestingi, tai trečias, jau šiek tiek brandesnis ir 'sunkesnis'. Bet ir ta branda, sukelia daug emocijų ir tu iš tiesų pamilsti grupę, kuri įdėjo tiek daug širdies ir darbo į kažką, kas tikrai vertas dėmesio.

Kas dar labiau atkreipė mano dėmesį į grupę, tai, na žinoma, patys berniukai. Iš mergaitiško smalsumo pagooglinau vokalistą Ezra Koenig. Ir ooh. Vien klausant jo parašytų dainų, gali pasakyti, kad vyriokas tikrai išskirtinis. Pasidomėjus, pasirodo, Ezra ne tik baigęs literatūros studijas, yra rašytojas, labai išsimokslinęs, buvęs mokytojas ir šiaip išskirtinai mąstantis vaikinas. Na ir gražus, kas be ko.  Ir pasiskaičius jo twitter accountą (@arzE) , pasijunti lyg skaitytum Doctor who scenarijų, kur arba nieko nesupranti, arba žvengi, nes tikra nesąmonė. Bet smagu, nes priplaukę gražūs menininkai yra gerai.



Moralas toks, kad grupė tikrai labai labai gera, ir jei tu neklausai Vampire Weekend, well, you are wrong. 

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

About this blog

Čia yra vieta, kur tokia persona, Indrė, dalinasi savo mėgstama/nauja muzika, recenzijomis, muzikinėmis mintimis ir pamąstymais. Įdomaus skaitymo!